Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

sâmbătă, 16 iulie 2011

Concurs

Incepand de astazi puteti participa la concursul organizat cu ajutorul Editurii Nemira unde puteti castiga Urzeala Tronurilor de George R.R. Martin in varianta Hardcover.

Pentru a putea participa, trebuie lasati un comentariu acestei postari cu numele cu care urmariti blogul (nick-ul de pe blogger, facebook, network blogs google, etc.) iar daca nu l-ati urmarit, o puteti face acum si sa argumentati ce v-a determinat sa participati la acest concurs.
Cea mai convingatoare si originala argumentare va castiga.

Si pentru ca este vacanta de vara, cand multe planuri devin realitate, voi premia si cel mai activ user al blogului, cu o carte de vacanta.

Concursul se desfasoara pana pe 23 iulie, iar pe 24, voi anunta castigatorii. Mult succes tuturor!

11 comentarii:

  1. Andreea prin Blogger
    O prietena mi-a tot povestit de aceasta carte,apoi cercetand si eu mai mult,am vazut ca chiar mari vedete o au pe lista de lecturi.I-am citit descrierea si m-am gandit ca esste ceva chiar nou,fata de ce citesc eu de obicei si miar placea tare mult sa intru si in acest univers misterios al regilor,asa ca imediat cum am vazut concursul,m-am gandit sa-mi incerc norocul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Krista Veghea prin Facebook
    Sincer, nu am mai citit niciodata o carte de genul, eu fiind pasionata de lecturi cu vampiri si supranatural in general. Dar sunt deschisa la nou si dupa ce m-am informat pe internet, pot spune ca am devenit mai interesata de subiect. Deasemenea, am vazut ca romanul a castigat mai multe premii, ceea ce ma impresioneaza. Dupa cate am vazut nu e numai actiune, dupa cum mi-ar fi indicat mie numele, ci si drama[si nu numai!]. O combinatie care ma face curioasa. Am auzit ca si filmul este apreciat, dar inainte de a incepe sa urmaresc serialul, as vrea sa citesc cartea, pentru stiti cum se spune... Cartea e mai buna ca filmul.
    Noroc toturor participantilor si felicitari pentru blog!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am citit toate cartile, am vazut serialul, deci clar nu am nevoie de carte, mai ales de editia hardcover, care mi se pare oribila. Dar, pentru ca exista un dar, particip la acest concurs pentru a o putea oferi cuiva cadou, o prietena care a vazut serialul, i-a placut foarte mult si mi-a cerut cartile. I-am dat "Urzeala" insa lectura ei merge greu, pentru ca nu are mereu timp liber si acum vreau sa ma apuc si eu sa recitesc seria inainte de a ma apuca de Dance si daca i-as putea da ei o a 2-a "Urzeala", am fi amandoi multulmiti. Plus ca poate astfel va fi si ea determinata sa le cumpere pe restul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pishky prin Google
    Ei bine, eu una am fost enorm de fericită la vederea acestui concurs deoarece mulți își doresc această carte. Felicitări Andrushca și NEMIRA pentru că faceți oamenii fericiți.
    Acum să revin la argumentarea necesară pentru intrarea în acest concurs: de ce m-am hotărât să particip? Simplu: îmi place să citesc orice îmi pică în mână. Și știu că mulți te consideră nebun pentru că îți place să citești, însă acesta e un mod de a visa , de a învăța să te exprimi mai ușor și mai plăcut ochilor (în caz că cineva citește ce zici) și auzului (în caz că vorbești cu cineva). Îmi place să citesc orice, nu uitându-ma doar la copertă sau titlul cărții și să strâmb din nas doar pentru că acestea nu-mi plac fără să știu conținutul și ceea ce se întâmplă acolo. Tocmai de aceea îmi doresc această carte, pentru a afla palpitanta poveste ce se ascunde dincolo de coperta din imagine, pentru a-mi dezvolta imaginația, vocabularul și gândirea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Danuta prin Google.

    Am auzit de curand de aceasta carte.
    Eu una sunt in special pasionata de vampyri, dar imi place sa citesc ceva nou. Mama mereu zice sa nu judec o carte pana nu o citesc.
    Totusi, cred ca cartea ar cuprinde unele din pasiunile mele.
    Chiar daca nu voi castiga aceast concurs, imi voi cumpara cartea pana la urma si o voi citi. Iar dupa ce voi citi cartea ma voi uita si la film.

    Succes tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  6. escapist prin Blogger (Google)

    Am auzit de această carte (sau mai bine zis de seria "Cântec de viaţă şi de foc") de la mai multe persoane, şi toate aveau doar cuvinte de laudă. Nu pot spune că îmi place genul "Fantastic", dimpotrivă, dar am zis că încercarea moarte n-are! Aşa că m-am dus frumuşel la bibliotecă, vrând să împrumut cartea, dar surpriză! Toate volumele erau luate şi apoi rezervate de alte persoane până hă-hăă, târziu în august. Neavând altă opţiune şi fiind extrem de curioasă, m-am uitat la primul episod al serialului şi am rămas plăcut surprinsă! Nu m-aş fi aşteptat vreodată să îmi placă atât de mult, încât acum îmi este frică să nu cedez tentaţiei de a viziona şi restul episoadelor înainte de a citi cartea. Presimt că această serie va deveni noua favorită, hehe.
    Mult succes tuturor, şi mulţumesc pentru iniţiativa de concurs! Articolul despre Urzeala Tronurilor este chiar cel care m-a adus pe acest blog!

    RăspundețiȘtergere
  7. Un concurs frumos, pacat ca nu l-am descoperit la timp.

    RăspundețiȘtergere
  8. EU: prea tarziu pe aici! Felicitari castigatorului! :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Sau castigatoarei, bineinteles! :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Da, felicitari celui/celei ce a castigat.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.