Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

luni, 4 mai 2015

Rezultatele concursului „Vieți anterioare”

Săptămâna trecută, v-am provocat să vă imaginați cine sau ce anume ați fost într-o viață anterioară. Miza? Un cititor norocos urma să primească un exemplar al romanului Viață dublă la Veneția din partea autoarei, cu autograf.

Fără să mai amân, random.org a decis că acela dintre voi care va avea ocazia să citească despre vieți anterioare și istorii care se repetă (sau nu?) este Andreea Pandelea.

Felicitări Andreea! Aștept un e-mail cu datele tale personale (numele, adresa și numărul de telefon) la adresa jurnalul.unei.cititoare@gmail.com. E-mailul trebuie trimis de pe adresa cu care te-ai înscris în concurs în maxim 3 zile (adică până pe 7 mai, inclusiv).

Mulțumesc Monicăi pentru că mi-a oferit ocazia să organizez acest concurs și mulțumesc tuturor participanților! Sper să vă revăd pe blog și nu uitați că puteți găsi toate cărțile Monicăi pe site-ul editurii Tritonic.


5 comentarii:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.