Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde.
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

joi, 25 septembrie 2014

Trag chiulu'

La ora la care apare acest articol, eu sunt în tren pe drum spre Brașov. O să stau acolo (bine, nu chiar în Brașov, ci pe-aproape) până duminică, în scop de team-building-uială. (Da, acest cuvânt nu există decât în romgleză, o limbă fictivă și nerecomandată de niciun profesor de română sau de engleză.) Pe scurt, trag chiulu' de pe blog până duminică întru a mă bucura de munte.


Nu, nu de muntele din poza asta, asta e Piatra Craiului, poza e veche de un car de ani, dar e una dintre primele poze pe care le-am făcut și de care sunt extra-super mândră. De asta are un imens watermark pe ea.

În rest, vă urez lectură plăcută, dacă aveți timp liber. Nu știu dacă eu o să citesc ceva zilele astea - am vreo două cărți la mine pentru că nu pot pleca de-acasă fără - dar știu că o să măsor cantitatea de distracție din zilele astea în funcție de numărul de pagini citite (funcție invers proporțională, desigur).

De asemenea, nu uitați de concurs ;)

2 comentarii:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.