Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

luni, 18 august 2014

Rezultatele concursului „Ascuns între cuvinte”

Vreau să încep prin a le mulțumi tuturor participanților la concurs. Nu mă așteptam la atât de mulți concurenți și nu mă așteptam să vă placă atât de mult ideea concursului. Mă așteptam, totuși, să vă placă volumele oferite ca premiu :))

Aseară, în jurul orei 1:00, am publicat toate comentariile voastre, așa că acum puteți vedea cu toții cât de multă lume a găsit răspunsul corect. Totuși, din păcate, a trebuit să descalific câteva persoane care au descoperit răspunsul corect, dar nu au lăsat adrese de e-mail și/sau metoda prin care urmăresc blogul. Totuși, în final au fost 50 de intrări valide, 48 pentru Îmblânzitorul apelor și 46 pentru Acluofobia. Mai jos sunt listele cu înscriși și cei doi câștigători:

Îmblânzitorul apelor:
    


Acluofobia:
    


Așadar, Îmblânzitorul apelor merge la Cătălina Mironescu, iar Acluofobia va ajunge la Alexandru Baban. Felicitări amândurora! Vă rog să-mi trimiteți un e-mail de pe adresa cu care v-ați înscris. E-mail-ul trebuie trimis la adresa jurnalul.unei.cititoare@gmail.com și trebuie să conțină numele vostru, adresa și numărul de telefon. Aveți 3 zile la dispoziție (adică până pe 20, inclusiv).

Încă o dată, mulțumesc tuturor celor care s-au înscris și îi mulțumesc lui A.R. Deleanu, autorul celor 2 volume, pentru posibilitatea de a organiza acest concurs. Lectură plăcută câștigătorilor!

3 comentarii:

  1. Felicitări câștigătorilor și felicitări pentru ideea concursului! A fost foarte interesant! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari castigatorilor!!! As fi vrut sa gastig, dar felicitari.
    Multumim de concurs.
    Te tuc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari castigatorilor si lectura placuta! :)

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.