Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

duminică, 13 iulie 2014

De citit: Îngeri de gheață (Dincolo de moarte #3)

A trecut mult timp de când am recomandat o carte care urma să apară pe piață (deci una pe care nu o citisem încă) și probabil va trece mult timp până când o voi face din nou pentru că prefer să nu recomand ceva ce n-am citit la rândul meu, mi-am luat câteva țepe de-a lungul timpului recomandând cărți care sunau bine pentru ca după ce le citeam, să regret nu doar că le-am recomandat, dar și timpul pierdut citindu-le.

Totuși, Îngeri de gheață, volumul 3 al seriei Dincolo de moarte de Adina Speteanu este o binemeritată excepție. Nu am nicio strângere de inimă atuci când vă recomand acest roman pentru că o cunosc pe Adina, i-am citit celelalte cărți și știu că în acest volum, la fel ca în celelalte două ale seriei, ea va aduce realismul și veridicitatea care lipsesc din majoritatea cărților cu personaje supranaturale de pe piață.


Descriere:
"După ce a devenit conducătoarea strigoilor, toți au crezut că situația în Strygorra se va îmbunătăți. Dar Nataliei îi este greu să se vadă în fruntea unui popor pe care uneori nu îl poate înțelege, mai ales după ce a fost la un pas de moarte în temnița lui Dragoș.
Toate încercările ei de a-și proteja familia devin inutile, iar secretele pe care le ascunde de ceilalți strigoi încep să iasă la lumină. Deși luptă cu toate forțele pentru a face față greutăților, bătălia se transformă rapid într-un joc în care fiecare riscă totul sau nimic.
Spionul de care se temeau este mai aproape decât au crezut, punând viața membrilor Gărzii în pericol. Pentru a-i salva, Natalia face un pact cu persoana care îi poate răni în orice moment.
Într-un tărâm în care adevărul este cel mai păzit secret, ar putea relațiile de prietenie să dureze la nesfârșit?"



Lansarea volumului are loc joi, 17 iunie, în cadrul Festivalului Science & Fiction de la Râșnov, iar pe Adina o găsiți acolo pe 18, gata să vă semneze cărțile. E prima lansare a Adinei la care nu pot ajunge și sper sincer să fie și ultima, la fel cum sper să se organizeze o lansare și în București. Dar doar pentru că eu nu pot ajunge nu înseamnă că nu-i încurajez să participe pe toți cei care sunt în Râșnov joi și vineri!

Update: Găsiți un fragment din noul roman aici -> [link]

6 comentarii:

  1. Și eu sper să existe o lansare și la București. Am vrut să ajung și la lansarea volumul 2, dar s-a nimerit că fix în ziua aia aveam examen, și se terminase și târziu, la naiba. Abia aștept să citesc volumul ăsta, să văd prin ce vor mai trece Natalia și Garda de data asta :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La volumul 2 am avut noroc, pentru că și eu eram în sesiune, dar în ziua lansării nu aveam examen, așa că am putut ajunge :)

      Ștergere
  2. Mă bucur atât de mult că a reușit să lanseze volumul mai devreme decât în toamnă! Dar din păcate, nici eu nu am cum să ajung la Râșnov, cu toate că mi-aș fi dorit nespus de mult. Cum spunea și Leontina, sper să existe o lansare și în București, sau să apară cât mai repede în librării, deoarece nu cred că mai pot să mai aștept până la Gaudeamus ca să mi-o cumpăr. Sunt tare curioasă prin ce obstacole va mai trece Natalia în acest volum. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știu, și eu abia aștept să-mi pun gheruțele pe carte și să văd ce se mai întâmplă!

      Ștergere
  3. Și mie îmi pare rău că nu poți să ajungi, dar așa a fost să fie. Însă sunt șanse mari, foarte mari, ca în toamnă să fie o lansare și în București.
    Vaai, abia aștept să citești și volumul ăsta, să văd ce părere ai. Mai ales că se cam schimbă lucrurile pe acolo. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ok, credeam că mai nerăbdătoare decât eram nu se poate. Ai reușit să mă faci și mai nerăbdătoare!! Abia aștept cartea și abia aștept lansarea din București :D
      Multă baftă la Râșnov, să te simți bine!

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.