Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

vineri, 20 iunie 2014

De citit: Acluofobia. Gratis

Acum câțiva ani, când îmi plăcea o carte, o recomandam tuturor, sigură că dacă îmi plăcuse mie, trebuie să placă oricui. Între timp, am început să primesc și reacții negative la cărți pe care le iubeam și am început să fiu mai atentă, să recomand după gusturile persoanei în cauză, să încerc să găsesc o cale de mijloc între ceea ce mi-a plăcut mie și ceea ce are șanse să-i placă și lui/ei.

Însă există și excepții. Există cărți care crezi că n-o să-ți placă și ți se strecoară pe sub piele. Cărți pe care nu numai că nu le uiți, dar pe care simți că trebuie să le citească toată lumea. Cărți care știi că, după primele pagini, vor reuși să dărâme pereții prejudecăților altora la fel cum i-au dărâmat pe ai tăi. Asta vreau să vă recomand astăzi, o carte care și-a făcut loc în casa mea printr-o serie de întâmplări, dar de fiecare dată când o văd pe raft, mulțumesc oricărei forțe (fie ea Divinitate sau doar Noroc) care mi-a adus această carte în bibliotecă.

Căutându-mi cuvintele ca să descriu ce e atât de captivant la acest volum de povestiri, am recitit recenzia pe care i-am scris-o. Nici atunci n-am reușit să definesc exact senzația, dar concluzia pe care am tras-o atunci este exact ceea ce vreau să spun acum: cartea asta trebuie citită. Poate să nu vă placă (deși mă îndoiesc), e în regulă, e dreptul vostru, dar a citi acest volum e o experiență în sine, una pe care cred sincer că niciun cititor nu are voie să o rateze. Indiferent de gusturi.

Și acum, ajungând la partea a doua a titlului acestui articol, azi aveți ocazia s-o citiți gratuit. Deci nu vă cer să dați niște bani doar pentru că eu spun că o să vi se pară cel puțin fascinant. Chiar este, dar poate nu mă credeți. Așa că o să vă explic cum puteți s-o obțineți gratuit, pentru că dacă nu vă constă nimic, de ce să nu încercați?


Deși nu sunt fana librăriei elefant.ro, nu pot să neg că la capitolul e-book-uri sunt nr 1 în România. Așa că și eu apelez la ei atunci când am nevoie. Și astăzi, ei sunt cei care oferă acest volum absolut gratuit. Nu vă trebuie decât un cont, apoi mergeți aici, vă luați cuponul, puneți cartea în coș, introduceți codul obținut în câmpul pentru cupoane înainte de a finaliza comanda, urmați instrucțiunile de aici... și e a voastră.

Eu o aveam în format paperback, dar am profitat de ofertă și mi-am luat-o și e-book, ca s-o pot avea după mine peste tot și, când o recomand cuiva, să pot să-i bag sub nas un fragment ca să vadă cât e de faină. Pentru că la fel cum unii eroi negativi din filme plănuiesc să cucerească lumea, planul meu e ca toți cititorii pe care îi cunosc să citească Acluofobia.

Sunteți încă aici? Come on, mergeți și descărcați-vă cartea și treceți la citit!

4 comentarii:

  1. Eu deja mi-am comandat-o de pe Libris, împreună cu Specimenul, și trebuie să vină azi, abia aștept :D Cu Elefant eu personal nu mai vreau să am de-a face, am avut prea multe experiențe negative cu ei, în momentul ăsta pot să îmi ofere ceva gratis și tot nu aș mai vrea să am de-a face cu ei. Libris mi se pare mult mai de încredere, chit că poate plătesc câțiva lei în plus pe anumite cărți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu am multe probleme cu elefant, dar am explicat faptul că voiam cartea în format e-book ca să pot s-o arăt când o laud. Partea „minunată” e că gratuit se poate lua doar în format .epub, care nu e compatibil cu kindle-ul meu, deci momentan cam stau și mă uit la fișier pentru că nu îl pot deschide. O să încerc să văd dacă reușesc s-o convertesc, dacă nu, rămân cu paperbeck-ul meu frumos „autografiat” :)

      Ștergere
  2. Cartea asta e incredibilă și mă bucur că e scrisă de un român. Eu o am de când a apărut și sunt foarte încântată de ea; mi-aș dori să fie mai promovată.
    Îmi place chestia asta cu ebookuri gratuite pe care o face elefant, eu nu am avut până acum nici o problemă cu ei. Probabil sunt un caz fericit. ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu mi-aș dori să fie promovată atât de mult încât în final să nu existe român care n-a citit-o. Tocmai de aceea îmi aduc și eu contribuția, oricât de mică o fi ea. Dacă reușesc să conving un om să citească volumul ăsta, o să fiu fericită.. și o să mă apuc să-l bat la cap și pe al doilea și tot așa :))
      Totuși, cartea a fost promovată atât de bine încât s-a epuizat stocul de exemplare „in print”: la ultimul eveniment al editurii la care am participat, rămânseseră 2, dintre care unul a fost dat ca premiu. Acum se mai găsește doar e-book și pe la librăriile care o mai au pe stoc (care n-o să dureze prea mult, pun pariu).

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.