Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

vineri, 20 decembrie 2013

Jurnal: Vacanta

Miercuri dimineata aveam senzatia ca abia ma tarasc pana la vacanta si eram convinsa ca o sa ma intind pe prima suprafata orizontala si o sa zac acolo zile in sir. Astazi, cand in sfarsit sunt libera sa fac ce vreau cu toate cele 24 de ore ale zilei, ma simt ca iepurasul Duracell. Si partea cea mai buna e ca, in ciuda oboselii, a frustrarii si a momentelor cand am simtit ca totul e degeaba, as lua-o de la capat oricand pentru ca momentele bune cantaresc mult, mult mai greu decat cele rele. Cand imi reusea o chestie, oricat de mica, de la conectarea la net la RDS in Linux in primele zile din octombrie si pana la "programul ala nenorocit care nu vrea sa mearga" de saptamana trecuta, satisfactia pe care o simteam facea sa merite tot efortul.

Si acum... Acum am de gand sa uit de facultate cateva zile, timp in care sa ma bucur de jucaria mea noua (am un super-awesome-kindle cu care am de gand sa ma laud enorm pentru ca e absolut superb si deja am pus o carte pe el - Imblanzitorul apelor de A.R. Deleanu - gasiti poze pe pagina de facebook a blogului), sa ajung la targul Bookfest de Craciun de la Muzeul Taranului Roman si sa bat campii pe blog pentru ca ma mananca degetele sa scriu toate nebuniile care imi trec prin cap (v-am spus deja ca ma simt ca iepurasul Duracell, deci probabil articolul asta va fi si foarte haotic).

In alta ordine de idei... e decembrieeeee! Si vine Craciunul! Da, stiu, aveti cu totii calendare, dar eu nu sunt foarte sigura cand a trecut timpul, asa ca atunci cand mi-am dat seama ca mai sunt cateva zile si e Ajunul, am ramas putin uimita... Dar abia astept sa vina weekend-ul si sa aduca tata bradul si sa-l impodobim pentru ca e primul an in care chiar simt spiritul Craiunului, am chef sa ninga (eu, care urasc iarna) si sa ma plimb prin zapada, ascult colinde de cateva ore si deja simt miros de cozonac si de vin fiert.

Si daca tot am adus vorba de vin fiert, anul asta am fost prima data la patinoar! Si nu, nu stiu sa merg pe role, dar in final m-am descurcat (mai ales pentru ca am niste colegi faini care mi-au dat o mana - sau mai multe - de ajutor si la figurat, dar mai ales la propriu). A fost o seara geniala si de acum sper sa ajung la patinoar macar in fiecare iarna, daca nu si cu alte ocazii de-a lungul anului.

Asadar, in urmatoarele zile asteptati-va sa scriu mai des, plus ca va pregatesc un mic concurs de sarbatori :)

3 comentarii:

  1. Te inteleg perfect, in ultimele saptamani vacanta parea ca nu o sa mai soseasca. Cat despre "programul ala nenorocit care nu vrea sa mearga" cel mai amuzant este cand esti intr-o situatie "nu merge? de ce nu merge!? merge? de ce merge?" :))
    Felicitari pentru noua achizitie, sa te bucuri de ea >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect! Am avut niste momente aiurea in care nu mergea, puneam un +1 complet impotriva logicii si brusc mergea ca uns :))
      Mersi, e asa micut si dragut si usor si genial, sunt in culmea fericirii!

      Ștergere
  2. asa ma simteam si eu cu cateva zile inainte de vacanta, parca afurisita nu mai venea:)) ma bucur ca macar tu te simti in forma, eu una cand ma gandesc la sesiune mi se taie tot cheful si nici de sarbatori nu ma pot bucura ca lumea..
    in fine, felicitari pentru noua jucarioara si daca ajungi la targ sa ne spui si noua cum a fost (eu nu cred ca ma mai duc, am fost la Gaudeamus si am ramas leftera :)))

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.