Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

marți, 31 decembrie 2013

Happy New Year!

A mai trecut un anisor... Si nu e niciun moment mai bun ca Revelionul ca sa poti sa te lauzi cu anul fain pe care tocmai l-ai trait, nu? Si esti ataaaat de original cand faci asta. Anyway...

Anul meu a fost foarte fain! Am terminat liceul, cu toate lacrimile de rigoare, am trecut BAC-ul din prima, am intrat la facultate unde am vrut, am supravietuit acolo pana la vacanta de iarna, am refacut blogul asa cum imi place mie, am sarit de 100.000 de vizualizari, am sarit de 100 de fani pe facebook, am sarit de 6000 de comentarii (am fost un cangur harnic, se pare), am citit o gramada de carti geniale, am descoperit niste oameni minunati, am fost la aproape toate intalnirile Clubului de Lectura (am chiulit o data asta vara), mi-am luat Kindle... Adica am avut un an awesome si sper ca 2014 sa fie macar la fel de bun ca anul care s-a terminat!

Siiii acum ca m-am laudat, obiceiul spune ca ar trebui sa va urez ceva... Pai, pe langa faptul ca va multumesc din nou ca intrati si cititi toate balariile pe care le scriu si ma suportati si cand sunt excesiv de pesimista si cand dau cu capul de nori de optimism si cand va bat la cap cu ceva pe care mi s-a pus pata si... mereu, va urez sa aveti cel mai frumos an ever, sa vi se implineasca dorintele, sa va bifati to do list-urile pe care vi le-ati facut si... let the party begin!

Happy New Year, 2014!

3 comentarii:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.