Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

vineri, 27 decembrie 2013

Castigatorii concursului de Craciun #1

Da, ati citit bine, pentru ca e Craciunul si Mosul a fost generos anul acesta, sunt mai multi castigatori. Sau, mai bine zis, castigatoare :). Totusi, romanul Orasul Ingerilor Cazuti merge la un singur participant, cel ales, dupa cum am promis, cu ajutorul random.org:

     

Asadar, cartea Cassandrei Clare merge la Alexandra Marta (Alexa Ale)! Cat despre celelalte castigatoare, e vorba despre Oana Pauna (Nastya Paun), care a avut curajul sa se inscrie prima la concurs si cum exista un mit cum ca primul nu castiga niciodata... ei bine, e cazul sa spargem ghinionul pentru anul care vine, asa ca Oana primeste in dar Reactie in lant (Chimie perfecta #3). In plus, Alexandra Antone (alexa ioana) primeste cartea Fantomele ne stiu toate secretele pentru ca a avut cele ai multe comentarii inscrise in concurs.

Felicitari fetelor si astept un mesaj cu numele vostru, adresa si un numar de telefon la adresa de e-mail jurnalul.unei.cititoare@gmail.com. Felicitari si celorlalti pariticpanti si va mai astept pe toti pe blog, mai ales ca avem inca un concurs activ -> [link].

De asemenea, pentru premiile suplimentare multumesc sponsorului blogului, libraria online libris.ro, o librarie de unde va puteti comanda carti online la preturi exceptioanle si unde puteti gasi inclusiv carti in engleza. De asemenea, libris.ro este singura librarie online care ofera transport gratuit prin curier.

4 comentarii:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.