Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde.
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

duminică, 11 august 2013

Provocarea verii #4

4. Cu totii am auzit expresia „iubire de-o vara”. Daca ai putea sa traiesti o astfel de poveste scurta si intensa cu un personaj dintr-o carte/film, pe cine ai alege si de ce?

Daca e de-o vara, atunci sa fie memorabila. Asadar, my summer boy este Clay, din seria Femei din Cealalta Lume de Kelley Armstrong. Motivul e destul de simplu: are acel ceva animalic, instinctual, care ma fascineaza la cateva personaje masculine care mi-au placut de-a lungul timpului. Clay e pe jumatate salbatic si asta il ajuta sa fie intr-un fel de armonie cu natura pe care omul mi se pare ca o pierde incet-incet, si tocmai asta cred ca ofera acea intensitate pe care o cauta cineva intr-o relatie. In plus, el e puternic ancorat in prezent – sau cel putin asa il percep eu – asa ca mi se pare incapabil sa ofere stabilitatea necesara unei relatii de lunga durata. Tocmai de asta, Clay mi se pare alegerea perfecta pentru ceva scurt si intens.

6 comentarii:

 1. Nu am citit seria, dar personajul sună interesant din ce ai zis tu. Iată și postarea mea: http://just-other-things.blogspot.ro/2013/08/provocarea-verii-4.html

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Apare doar in primele doua volume (cele scoase la Tritonic), dar din cele doua, mie mi-a placut doar primul (Luna plina). Ultima data cand am fost la Diverta, era la reducere la 15 Ron :D

   Ștergere
 2. http://pierdutaintrelumi-byclara.blogspot.ro/2013/08/provocarea-verii-4-da-am-sarit-una.html

  RăspundețiȘtergere
 3. Frumos! Uite si alegerea mea: http://myblogmworld.wordpress.com/2013/08/15/provocarea-verii-4/

  RăspundețiȘtergere
 4. http://new-books-new-movies.blogspot.ro/2013/08/provocarea-verii-4.html

  RăspundețiȘtergere
 5. http://cuvintedesprecuvinte.blogspot.ro/2013/08/provocarea-verii-5.html

  RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.