Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

duminică, 11 august 2013

Provocarea verii #4

4. Cu totii am auzit expresia „iubire de-o vara”. Daca ai putea sa traiesti o astfel de poveste scurta si intensa cu un personaj dintr-o carte/film, pe cine ai alege si de ce?

Daca e de-o vara, atunci sa fie memorabila. Asadar, my summer boy este Clay, din seria Femei din Cealalta Lume de Kelley Armstrong. Motivul e destul de simplu: are acel ceva animalic, instinctual, care ma fascineaza la cateva personaje masculine care mi-au placut de-a lungul timpului. Clay e pe jumatate salbatic si asta il ajuta sa fie intr-un fel de armonie cu natura pe care omul mi se pare ca o pierde incet-incet, si tocmai asta cred ca ofera acea intensitate pe care o cauta cineva intr-o relatie. In plus, el e puternic ancorat in prezent – sau cel putin asa il percep eu – asa ca mi se pare incapabil sa ofere stabilitatea necesara unei relatii de lunga durata. Tocmai de asta, Clay mi se pare alegerea perfecta pentru ceva scurt si intens.

6 comentarii:

  1. Nu am citit seria, dar personajul sună interesant din ce ai zis tu. Iată și postarea mea: http://just-other-things.blogspot.ro/2013/08/provocarea-verii-4.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apare doar in primele doua volume (cele scoase la Tritonic), dar din cele doua, mie mi-a placut doar primul (Luna plina). Ultima data cand am fost la Diverta, era la reducere la 15 Ron :D

      Ștergere
  2. http://pierdutaintrelumi-byclara.blogspot.ro/2013/08/provocarea-verii-4-da-am-sarit-una.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos! Uite si alegerea mea: http://myblogmworld.wordpress.com/2013/08/15/provocarea-verii-4/

    RăspundețiȘtergere
  4. http://new-books-new-movies.blogspot.ro/2013/08/provocarea-verii-4.html

    RăspundețiȘtergere
  5. http://cuvintedesprecuvinte.blogspot.ro/2013/08/provocarea-verii-5.html

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.