Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

vineri, 16 august 2013

De citit: Fete stralucitoare de Lauren Beukes

M-am gandit sa incep o noua rubricuta in care sa va semnalez viitoarele aparitii de carte care suna bine dupa parerea mea. Si pentru ca tocmai a devenit disponibila pentru precomanda, o sa incep cu Fete straluctioare de Lauren Beukes.

Descriere:
În Chicago, în perioada Marii Crize, Harper Curtis găseşte cheia unei case care îi permite să călătorească în timp. Dar curând descoperă că acest privilegiu are şi un preţ. Trebuie să le ucidă la momentul potrivit pe „fetele strălucitoare”: acele tinere excepţionale, cu un potenţial extraordinar, pe care la caută în călătoriile lui prin timp. Harper le vizitează în diferite perioade ale vieţii lor, marcându-le destinul şi lăsând lângă cadavrele acestora câte un obiect misterios, până când, în 1989, una dintre victime, Kirby Mazrachi, supravieţuieşte şi porneşte în urmărirea lui.
Hotărâtă să-l găsească pe ucigaş pentru a-l da pe mâinile justiţiei, Kirby ajunge să lucreze la Chicago Sun-Times alături de Dan Velasquez, un reporter care s-a ocupat în trecut de cazuri de omucidere. Pas cu pas, această fată strălucitoare se apropie de confruntarea finală şi de imposibilul adevăr…
- Sursa

Imediat ce am citit despre calatorii in timp si tinere exceptionale, m-am gandit la Doctor Who, serial de care m-am reapucat curand si care ma fascineaza, asa ca n-am sa ratez acest roman! Cartea va fi disponibila incepand cu 13 septembrie, insa pana atunci o puteti precomanda cu 25% reducere si cu transport gratuit! Formularul pentru precomanda il gasiti aici.


Daca nu sunteti convinsi inca, puteti citi un fragment aici: [link pdf].

5 comentarii:

  1. Ma bucura sa vad , adica sa citesc de doctor who ,cat despre carte va fi a mea cat mai curand posibil

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai sa fie, tocmai am citit paginile pdf, fragmentul. E scrisa bine cartea, spre uimirea mea, cred ca esti a sasea bloggerita la care citesc prezentarea cartii, si pana mai acum cateva minute ti-as fi spus si tie ce le-am spussi la restul bloggerilor, nu ma atrage deloc si astept recenzia, acum dupa ce am citit fragmentul pot sa spun ca ma atrage un pic, e scrisa bine, dar tot nu ma determina sa o cumpar, astept oferte, am alte carti pe care trebuie sa le cumpar. Recomand tuturor sa citeasca acest fragment, Alice este barbat?! Are banda adeziva lipita intre picioare pt a acoperii organele genitale. Atmosfera spectacolului este asemanatoare celei de la circ.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uneori, e bine sa dai o sansa unei carti, chiar daca nu pare interesanta. Tocmai de asta ma bucur ca ai citit fragmentul si ti-a placut. Imediat ce citesc romanul, o sa vin si cu recenzia, cine stie, poate iti schimbi parerea :))

      Ștergere
  3. Da, Alice e barbat, dar arata ca o femeie. Tabloul respectiv seamana cu un spectacol de circ, dar cartea nu e limitata in acea imagine. Urmeaza sa scriu eu o recenzie, ar trebui sa te pot convinge sa cumperi cartea. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am citit-o si nu mi-a placut...

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.