Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

marți, 5 martie 2013

Reducere aniversara - Robin Hobb

Astazi, 5 martie, editura Nemira o celebreaza pe Robin Hobb si ne ofera 50% reducere la seria care a consacrat-o: trilogia Farseer. (Reducerea se aplica atat la set, cat si la volumele individuale)


Trilogia urmăreşte viaţa unui bastard înzestrat cu Har care reuşeşte să devină asasin al regelui, ajutându-l să păstreze unite cele Şase Ducate în faţa ameninţărilor externe ale piraţilor şi interne ale uzurpatorului prinţ Regal, toate acestea cu preţul sacrificării lucrurilor la care ţine cel mai mult.
Povestea din Ucenicul Asasinului începe când Fitz este abandonat de familia sa la castelul Prinţului Adevăr. Băiatul descoperă foarte rapid că posedă anumite puteri magice, obscure prin care este capabil să comunice telepatic cu un câine pe nume Fouinot.

Cărţile lui Robin Hobb au fost foarte apreciate de celebrul scriitor Orson Scott Card. Acesta a mărturisit că Robin Hobb “a ridicat standardele romanelor fantasy moderne”.
- Sursa

Eu mi-am cumparat primul volum cu ocazia reducerilor Nemira din ianuarie si planuiesc sa-l incep in curand, iar descrierea si oferta prezenta ma fac sa-mi doresc sa am cat mai repede toata seria in biblioteca si bifata in categoria cartilor citite :). Nu vi se pare ca suna tentant?

4 comentarii:

  1. Într-adevăr e o serie superbă, mie mi-a recomandat-o Răzvan. Am citit până acum Ucenicul asasinului și Asasinul regal, încă nu am reușit să îmi achiziționez ultima parte a trilogiei, dar de abia aștept să văd cum se va răzbuna Fitz! Nu zic mai mult că devine spoiler.
    Spor la citit!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am toată seria, dar nu am apucat să o citesc. Abia aștept totuși

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am niciuna dar nici nu ma prea tanteaza

    RăspundețiȘtergere
  4. am citit prima data robin hood:))! sincer nu ma tenteaza! mi se par simpatice totusi, cu pirati:)

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.