Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

luni, 18 februarie 2013

Muzica buna s-a intors!

Daca ati citit vreodata o leapsa cu intrebari legate de muzica la care am raspuns, stiti ca ii iubesc pe cei de la Holograf. Enorm. Daca viata ar avea coloana sonora, a mea ar fi semnata exclusiv de ei. Asa ca atunci cand Bittman a suferit o operatie anul trecut si a ramas cu vocea lui Robert De Niro din Nasul, am fost extrem extrem de trista. Daaaar tocmai am primit sau, mai bine zis, auzit cea mai frumoasa veste (sau voce) din lume:
Dati drumul la boxe, inchideti ochii si... ascultati! (Inregistrarile sunt de azi dimineata)




Pentru ca stiu ca nu toata lumea e fan Holograf, ca sa nu va fi enervat degeaba, va prezint o melodie absolut superba de la ei pe care am iubit-o din secunda cand am auzit-o prima data (live in concert, in prima auditie, asta ca sa ma laud si eu putin)

7 comentarii:

  1. super voce -super caracter, imi place mult de tot trupa holograf, si mie mi-parut rau cand am vazut ca isi pierduse vocea, e cel mai grav lucru sa pierzi ceva de ce te legi pentru a-ti castiga traiul! ma bucur ca acum e bine! l-am urmarit la x factor si imi parea rau de elca de abea vobea saracul,probabil ca a trecut printr-o trauma psihica,fiindca e imposibil sa nu suferi un blocaj emotional cand patesti asemenea lucruri! imi place mult melodia postata de tine! si cum sa nu il iubesc pedan bittman cand el este de 20 de ani impreuna cu Liliana,mama copiilor sai cu, care nu este casatorit oficial, dar cu, care are 3 copii si care este de la mine din orasul meu Alexandria! ,,Casa nu era terminata in perioada cand s-a nascut Alex si copilul a stat cu mama lui pe la Alexandria timp de doua-trei luni. Ma duceam in vizita la ei, la fiecare sfarsit de saptamana. A fost o intreaga nebunie. Cand a fost gata casa, nu aveam mobila. Aveam doar un pat, a lui Alex, ceva dintr-o bucatarie si o canapea extensibila pe care dormeam eu si Liliana. Restul gol. N-aveam nimic. Lucrurile pe jos. Dar a fost frumoasa perioada aia. Mi-o aduc aminte cu placere. Lilianei ii datorez tot ce mi s-a intamplat bun in viata pana acum' " dintr-un articol recent de-al lui!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie-mi plac! Nu ma dau in vant dupa ei da nici nu ascult deloc . Auzisem si eu la un moment dat ca se cauta solist pt trupa holograsf am ramas masca .Ma bucur ca s-a reintors Dan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. holograf cu dan bittman e ca sarea in bucate, nimeni nu il poate inlocui

      Ștergere
    2. Nu a fost niciodata vorba cu adevarat sa se caute un inlocuitor, acelea au fost doar speculatii si presa rauvoitoare. E adevarat ca in ultimul timp Dan le spunea ca ar fi cazul sa se gandeasca serios la gasirea unui nou solist, insa nu s-au organizat auditii si chestii serioase pentru ca trupa a refuzat sa renunte la speranta. Si bine au facut!

      Ștergere
    3. Eu asa auzicem . Merci ca m-ai lamurit

      Ștergere
  3. de acord cu tine Paun Catalina Cezarina

    RăspundețiȘtergere
  4. o sa vina la mine in oras de zilele orasului pe 31 august sau pe 1 septembrie nu stiu sigur

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.