Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

miercuri, 30 ianuarie 2013

Taken

Okey, multi il stiti pe Liam Neeson din Narnia, Warth of Titans (pe care planuiesc sa il vad curand) ca fiind Jedi-ul acela dragut al carui nume nu mi-l amintesc din Star Wars 1 si pe seama caruia se fac o gramada de glume pe  9gag.

Si totusi toate aceste glume sunt intr-o oarecare masura pe bune, pentru ca acest actor a avut numai roluri de  super-erou grozave. Adica in aceasta serie de doua filme, Take si Taken 2, desi este un agent al guvernului pensionat nu si-a pierdut indemanarea, mai ales atunci cand viata persoanelor pe care le iubeste este pusa in pericol de catre mafia europeana.

Taken

Incepe cu prezentarea vietii pe care Bryan Mills (Liam Neeson) o are de cand s-a retras si anume incercarea de a se apropia mai mult de fiica sa Kim (Maggie Grace). Totul merge bine in viata lui, pana cand Kim vrea as plece in Franta intr-o excursie cu cea mai buna prietena a sa, Amanda, insa nimic nu e ceea ce pare si niciodata nu e bine sa te increzi intr-un baiat benevolent de la aeroport.

Fetele sunt rapite de niste traficanti de persoane. Bryan, este pe urma rapitorilor si promite ca ii va cauta, ii va gasi si ii va ucide. Si acum urmeaza o calatorie sangeroasa de 72 de ore in Europa. Oare abilitatile lui sunt suficient de bune incat sa-si gaseasca fiica intr-un oras de 12 milioane de oameni, intr-un timp atat de scurt?





Taken 2

Lansat la patru ani dupa Taken, avand aceeasi actori care m-au tinut cu respiratia taiata de cele patru dati cand l-am vazut, este povestea care se petrece la un an dupa ce s-a incheiat cosmarul din Paris, iar acum mafia albaneza este dupa Bryan Mills.
Familia ii este pusa in pericol, el este rapit, iar Kim cumva, a reusit sa scape de mana mafiotilor si incearca sa isi salveze tatal si mama. Si in ciuda faptului ca poate sa pacaleasca o mafie intreaga, nu este in stare sa isi ia permisul auto si ce mod mai bun de a invata sa iei traseul decat decat fugind prin Istambul intr-un taxi furat in timp ce viata iti este amenintata cu pistolul?





19 comentarii:

  1. Sincer, nu am auzit niciodata de filmele astea, dar imi fac cu ochiul si le-am trecut pe lista filmelor pe care trebuie sa le vad ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu strică niciodată să încerci și alte filme. S-ar putea să îți descoperi o nouă pasiune, un nou gen preferat.

      Ștergere
    2. foarte bine zis! tocmai de aceea eu va recomand un alt film:D un alt gen, Hatchi a dog's tale! Mi-ar placea sa il vedeti si sa reveniti cu pareri! e inspirat dintr-o poveste100% reala care are ca dovezi articole din ziarele de la acel timp

      Ștergere
    3. Dacă ajung să-l văd vreodată, promit să revin cu păreri.

      Ștergere
    4. Filmul acela este superb am plans de fiecare data cand l-am vazut

      Ștergere
    5. si eu iti multumesc tie Geanina ca mi l-ai recomandat, fara ajutorul tau nu l-as fi descoperit vreodata

      Ștergere
    6. aa stai ca-mi amintesc:))) Cu mare placere , ma bucur ca-ti place

      Ștergere
    7. eii vezi? eu nu te-am uitat, si am tinut cont de sfatul tau

      Ștergere
  2. @Larisa mie chiar imi plac aceste filme pentru ca sunt bazate pe fapte reale si ti le recomand cu caldura

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiam ca sunt bazate pe fapte reale, acum, parca sunt si mai interesante ;))

      Ștergere
    2. Bazate sau nu pe fapte reale, dramele și întâmplările influențează foarte tare spectatorul și poate de aia au și priză la public.

      Ștergere
  3. nu rata warth of titans ca nici nu sti ce pierzi! si clash of titans e super! sau immortals! am vazut filmul taken si a fost grozaaaaav!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wrath... și Clash... mi-au plăcut și mie, dar Immortals m-a decepționat, și nu din cauza scenariului ci a decorurilor, care erau în totalitate create din gips-carton și nu am văzut nici măcar o imagine filmată în aer liber, totul era în studio.

      Ștergere
    2. Eu pe astea nu le-am vazut probabil o sa ma uit si eu la ele

      Ștergere
    3. Romina sunt de actiune cu sf dar oircum sunt super, merita sa te uiti la ele!
      sorin ai dreptate in aer liber nu a fost nicio scena, dar in rest filmul a fost frumos

      Ștergere
    4. O sa ma uita , daa tie ti-au placut ale mele si mie o sa-mi placa

      Ștergere
    5. :)) ei nu se stie, astea sunt pe alt gen decat ce mi-ai recomandat tu

      Ștergere
  4. am vazut si eu filmul si mi-a placut mult de tot! actiune!!!!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.