Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

duminică, 30 decembrie 2012

Rezultatele concursului de iarna


In primul rand, imi cer scuze pentru ca a durat atat de mult pana la anuntarea rezultatelor, dar calculatorul meu e defect, asa ca n-am putut intra pe net. Va multumesc tuturor celor care ati participat la concurs, mi-a placut sa va citesc comentariile si sa stau de vorba cu voi si nu pot decat sa sper ca veti urmari blogul in continuare.

Castigatorul acestui concurs este Paun Catalina Cezarina, care a castigat un voucher de 40 de lei oferit de libris.ro Felicitari si o sa te rog sa-mi trimiti un e-mail la adresa povesti_intunecate@yahoo.com in care sa-mi lasi numele complet, adresa si un numar de telefon.

Inca o data, felicitari tuturor, mai ales castigatoarei! Multumim de asemenea sponsorului acestui concurs, libris.ro, o librarie online unde gasiti sute de carti la preturi exceptionale si unde va puteti comanda chiar si carti in engleza, ca sa va bucurati de povesti in limba in care au fost scrise.

Sarbatori fericite!

5 comentarii:

  1. Va multumesc! La multi ani! o sa revin cu detalii despre ce imi achizitionez!

    RăspundețiȘtergere
  2. o sa primesc voucherul de la cei de la Libris pe email nu? fiindca ti-am trimis datele pe care mi le-ai cerut! imi pare rau pentru tine caai probleme cu pc-ul e aiurea....de aceea e buna o tableta, daca nu merge pc-ul accesezi netul de pe ea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate, calculatorul era singurul meu mijloc de acces al internetului, asa ca pana azi, cu exceptia postarii in care am anuntat rezultatele, pe care am facut-o de la un coleg, n-am avut deloc net, nici posibilitatea sa ma ocup de nimic.
      Acum mi-a venit calculatorul si am vazut mailul, o sa ma ocup in seara asta si vei primi voucher-ul cat de curand pe mail :).

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.