Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

miercuri, 5 decembrie 2012

Precomanda Darul (Vrajitor si Vrajitoare #2)

Daca v-a placut Vrajitor si Vrajitoare, atunci probabil asteptati cu nerabdare aparitia volumul 2 al seriei, Darul. Asteptarea voastra se apropie de sfarsit. Si ca sa fiti siguri ca veti citi carte acat mai repede, puteti s-o precomandati, beneficiand astfel si de o reducere de 25% (iar transportul este gratuit!). Pentru a precomanda romanul Darul, click aici.


Descriere:
"ASCULTAŢI-MĂ.
NU MAI AVEM PREA MULT TIMP...
Ei o numesc pe sora mea vrăjitoare, iar pe mine vrăjitor. Suntem consideraţi criminali, aşa-zişii voştri duşmani, şi suntem căutaţi. Dar trebuie să mă credeţi când vă spun că ACESTEA SUNT CELE MAI CUMPLITE VREMURI şi că vremurile cele mai bune nu au rămas decât o amintire îndepărtată.
Imaginaţi-vă că toate lucrurile pe care le-aţi iubit cel mai mult ─ şi pe care probabil le-aţi considerat absolut normale ─ sunt acum interzise. Cărţile voastre, muzica, filmele, arta… totul vă este răpit. Pus pe foc. Asta e viaţa sub dominaţia Noului Ordin. Acum, cu fiecare răsuflare din piept, trebuie să luptăm pentru orice libertate care ne-a mai rămas. CHIAR ŞI IMAGINAŢIA NE ESTE ÎN PERICOL.
Dar dacă vă număraţi printre puţinii care au scăpat din ghearele Noului Ordin, trebuie să ne ascultaţi povestea. Pentru ca atunci când noi nu vom mai fi, să mai rămână cineva care să răspândească adevărul. Cineva care să poarte lupta cea dreaptă.
ŞI IATĂ POVESTEA NOASTRĂ…"

5 comentarii:

  1. Am incercat sa citesc prima carte din serie dar nu am reusit sa o termin nu ma atrage, o sa incerc sa citesc si din a doua poate e mai buna ca prima

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai trebuie sa o termini pe prima ca as o citesti pe-a doua altfel nu mai intelegi nimic

      Ștergere
    2. Tot incerc tot incerc dar se pare ca mi-am pierdut total interesul pentru seria asta

      Ștergere
  2. mai am eu vre-o 20 de capitole din vrajitor si vrajitoare si o termin! la inceput mi-a placut, treptat am ramas dezamgita....nu este o carte grea, este extrem de usoara, insa nu prea imi place, nu stiu exact ce nu imi place la ea! o sa ma gandesc bine daca imi cumpar romanul Darul, mai degraba m-ar interesa un schimb de carti cu cineva care si-ar dori Vrajitor si vrajitoare si mi-ar da altceva la schimb!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca suntem doua si eu as da la schimb cartea mea Vrajitor si Vrajitoare asa ca daca e cineva interesat sa lase un e-mail.

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.