Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde.
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

miercuri, 14 noiembrie 2012

Precomanda Maximum Ride #2 de James Patterson

Pentru a precomanda Scoala s-a terminat...pe veci, volumul al doilea din seria Maximum Ride, scrisa de James Patterson, click aici. La precomanda, beneficiati de 25% reducere si de transport gratuit.


Descriere:
"Iată cum stă treaba pentru oricine-i nou-venit în această aventură.
Suntem şase: Angel, care are şase ani; Gasman, opt ani; Iggy, paisprezece ani, şi orb; Nudge, unsprezece ani; Fang şi cu mine (Max), care avem paisprezece ani. Am evadat din laboratorul unde am fost crescuţi, ni s-au dat aripi şi alte diverse puteri. Ne vor înapoi, foarte mult. Însă noi n-avem de gând să ne întoarcem.
Niciodată."


Chiar dacă cei şase copii-pasăre trec uneori prin momente tragice, sunt urmăriţi şi atacaţi, nimic nu-i poate opri din drum. Visul lor de a-şi găsi părinţii se spulberă însă după ce unul dintre ei reuşeşte să-i cunoască pe cei care i-au dat viaţă. Dezamăgirea este atât de profundă şi de dureroasă, încât preferă să se întoarcă la prietenii înaripaţi lângă care se simte ca într-o familie adevărată. Destinul pare să le surâdă la un moment dat, când agentul FBI Anne Walker îi ia în grijă şi le asigură tot ce-şi poate dori orice copil – o viaţă normală, un cămin adevărat, mers la şcoală, prieteni etc., etc.
Dar visul frumos nu durează, fiindcă Eliminatorii şi „halatele albe” sunt pe urmele lor, mai hotărâţi ca niciodată să-i captureze…
Şi în tot acest amalgam de aventură, mister, curaj şi luptă pentru supravieţuire, Max nu trebuie să uite că – atunci când va veni momentul apocaliptic al omenirii –, ea va trebui să fie salvatoarea vieţii pe Pământ.

3 comentarii:

 1. Nu am inceput inca aceasta serie in schimb sunt o mare fana a cartilor politiste ale lui james patterson

  RăspundețiȘtergere
 2. poate cartile politiste le-as incerca ale lui, insa la capitolul fanatsy nu exceleaza, eu citesc Vrajitor si vrajitoare si este o carte care la inceput mi-a placut dar acum pe final parca imi dau seama ca nu e tocmai reusita....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai dreptate Vrajitor si Vrajitoare este foarte foarte slaba, sincer ma intreb ce doamne iarta-ma l-a pus sa se apuce de fantasy cand e un excelent autor de romane politiste

   Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.