Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

miercuri, 14 noiembrie 2012

Precomanda Maximum Ride #2 de James Patterson

Pentru a precomanda Scoala s-a terminat...pe veci, volumul al doilea din seria Maximum Ride, scrisa de James Patterson, click aici. La precomanda, beneficiati de 25% reducere si de transport gratuit.


Descriere:
"Iată cum stă treaba pentru oricine-i nou-venit în această aventură.
Suntem şase: Angel, care are şase ani; Gasman, opt ani; Iggy, paisprezece ani, şi orb; Nudge, unsprezece ani; Fang şi cu mine (Max), care avem paisprezece ani. Am evadat din laboratorul unde am fost crescuţi, ni s-au dat aripi şi alte diverse puteri. Ne vor înapoi, foarte mult. Însă noi n-avem de gând să ne întoarcem.
Niciodată."


Chiar dacă cei şase copii-pasăre trec uneori prin momente tragice, sunt urmăriţi şi atacaţi, nimic nu-i poate opri din drum. Visul lor de a-şi găsi părinţii se spulberă însă după ce unul dintre ei reuşeşte să-i cunoască pe cei care i-au dat viaţă. Dezamăgirea este atât de profundă şi de dureroasă, încât preferă să se întoarcă la prietenii înaripaţi lângă care se simte ca într-o familie adevărată. Destinul pare să le surâdă la un moment dat, când agentul FBI Anne Walker îi ia în grijă şi le asigură tot ce-şi poate dori orice copil – o viaţă normală, un cămin adevărat, mers la şcoală, prieteni etc., etc.
Dar visul frumos nu durează, fiindcă Eliminatorii şi „halatele albe” sunt pe urmele lor, mai hotărâţi ca niciodată să-i captureze…
Şi în tot acest amalgam de aventură, mister, curaj şi luptă pentru supravieţuire, Max nu trebuie să uite că – atunci când va veni momentul apocaliptic al omenirii –, ea va trebui să fie salvatoarea vieţii pe Pământ.

3 comentarii:

 1. Nu am inceput inca aceasta serie in schimb sunt o mare fana a cartilor politiste ale lui james patterson

  RăspundețiȘtergere
 2. poate cartile politiste le-as incerca ale lui, insa la capitolul fanatsy nu exceleaza, eu citesc Vrajitor si vrajitoare si este o carte care la inceput mi-a placut dar acum pe final parca imi dau seama ca nu e tocmai reusita....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai dreptate Vrajitor si Vrajitoare este foarte foarte slaba, sincer ma intreb ce doamne iarta-ma l-a pus sa se apuce de fantasy cand e un excelent autor de romane politiste

   Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.