Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

luni, 26 noiembrie 2012

Precomanda La jumatatea drumului spre mormant (Vanatoarea nocturna #1)

Pentru a precomanda La jumatatea drumului spre mormant, primul volum din seria Vanatoarea nocturna, scrisa de Jeaniene Frost, click aici. La precomanda, beneficiati de 25% reducere si de transport gratuit.


Descriere:
Avertisment: 18+!
"Este povestea lui Cat – dură şi violentă, şi totuşi vulnerabilă, iar uneori mai încăpăţânată decât ar trebui – şi a lui Bones – vampirul blond cu accent britanic, irascibil şi sarcastic.
Cat este unul dintre cele mai interesante personaje din genul „vampir”, o combinaţie între Sookie Stackhouse şi Buffy. Pe jumătate vampir, născută dintr-o femeie umană violată de un vampir, ea îi vânează pe morţii vii încă de când a împlinit 16 ani şi mama ei i-a spus toată povestea sa, încurajând-o să-şi folosească abilităţile speciale pentru a-i distruge. Cat şi-a intrat în mână şi deja are la activ un număr frumuşel de vampiri omorâţi, când îl cunoaşte pe Bones, care, deşi el însuşi vampir, îi vânează pe cei asemenea lui. Până la Bones, lumea vampirilor are pentru Cat o singură culoare: neagră. Dar acum Bones îi dă peste cap tot universul.
După ce Cat încearcă să îl omoare, dar eşuează lamentabil, Bones face o înţelegere cu ea, şi o învaţă cum să lupte mai eficient şi să devină o momeală perfectă pentru a-şi atrage victimele. Dar pe parcursul lecţiilor, între cei doi se naşte o legătură mult mai profundă decât se aşteptaseră ei… (Rămâne să descopere cititorii toate întâmplările uluitoare ─ şi momentele fierbinţi ─ prin care trec cei doi!)"

3 comentarii:

 1. Chiar nu stiam nimic despre seria asta dar pare interesanta dupa descrierea prezentata de tine, cred ca o s-o caut si eu

  RăspundețiȘtergere
 2. eu sunt fricoasa de felul meu, iar la jumatatea drumului spre mormanat ma sperie, deja ma gandesc la alte lucruri asociate mortii si chiar nu cred ca mi-ar placea!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mie imi trezeste curiozitatea :) imi plac cartile care ma sperie putin

   Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.