Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

marți, 2 octombrie 2012

Vampiri, foi albe si plase de prins fluturi...

A trecut o saptamana de cand am cumparat si terminat volumul 2 din Academia Vampirilor si ma tot gandesc ca v-am promis o recenzie si ca ar trebui s-o scriu. Si chiar mi-a placut cartea, mai mult decat primul volum, am apreciat multe lucruri legate de actiune si de scris in sine, mi-a placut ca persoanajele evolueaza, ca sunt introduse personaje noi, ca povestea "creste", se dezvolta, devine mai captivanta... Ca doar nu degeaba am terminat cartea in ziuna in care am cumparat-o!

Dar pur si simplu nu pot sa scriu. Ma gandeam sa va spun ca sufar de "blocajul autorului", dar nu ma consider autoare de nimic, eu cred ca pur si simplu astern ganduri pe... "hartia virtuala" si vi le impartasesc. Dar acum, nu fac decat sa ma holbez la foaia goala cu mintea la fel de goala.

Mi-a placut cartea, mi-a placut mult si as vrea sa va povestesc exact de ce. Am motivele in minte, dar... parca toate gandurile sunt fluturi si plasa mea e gaurita. Totusi, va recomand cartea. Cititi-o voi insiva ca sa vedeti toate acele motive pe care eu pur si simplu nu le pot aduce intr-o forma coerenta si convingatoare.
Pur si simplu cititi. E romance, e fantasy, e bun!

32 de comentarii:

  1. Este o serie draguta si am citit-o cu placere dar nu pot spune ca m-a marcat in adevaratul sens al cuvantului

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am decis sa ma multumesc cu hardcover,caci asa am primul volum..Oricum,abia astept cu nerabdare si recenzia ta,desi cred ca am auzit n pareri despre aceasta serie(culmea,toate bune)

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am seria,asa ca nu-mi mai cumpar cu revista bravo,pentru ca nu are rost,este o serie extraordinara si frumoasa de dragoste si umor.

    RăspundețiȘtergere
  4. eu nu o am in biblioteca inca si nu cred ca mi-o voi cumpara mi-a placut dar nu suficient de mult cat sa mi-o doresc personal

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu am citit decat primul volum si deja ador seria. Trebuie sa imi cumpar si celelalte volume

    RăspundețiȘtergere
  6. Rose este un personaj placut si interesant

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu astept intai sa imi adun toata seria, si abia atunci voi incepe sa le citesc, deoarece , chiar nu ma descurc bine cu suspansul ! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu citesc pe masura ce le cumpar. Cand termin primul volum apare al doilea si tot asa

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu sunt genul "devorator". O data ce cumpar o carte pe care vreau s-o citesc, ma apuc de ea. O data ce ma apuc de ea, nu ma mai opresc. Si asa am terminat-o in martea in care am cumparat-o...

    E adevarat, si eu am probleme cu suspansul, dar am probleme si mai mari cu rabdarea, asa ca nu pot cumpara o carte si sa n-o citesc cat mai repede!

    RăspundețiȘtergere
  10. si eu devorez cartile daca sunt bune

    RăspundețiȘtergere
  11. dupa parerea mea,cred ca academia vampirilor este una dintre cele mai bune serii,la mine cel putin e una dintre seriile mele preferate:x

    RăspundețiȘtergere
  12. Volumului doi i se potrivește proverbul " a da din lac în puț" pentru asa cum cei ce au citit cartea știu, toți moroi și dhampiri încearcă sa fuga de recentele masacre are strigoilor refugiindu-se la o cabana de lux. Insa trei dintre cei mai nesăbuiți dhampiri și moroi (Mason, Mia și Eddie) merg sa ii extermine pe strigoi în pofida faptului ca nu au nici o pregătire mai avansata, iar în urma lor vin Rose și Christian pentru ai salva de la moarte sigura. Totul devine încurcat când toți sunt capturați de strigoi, oare ce ar trebui sa facă?....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe principiul eu sunt cel mai tare din parcare, unde-i ursul ca-i arat eu lui :))

      Ștergere
  13. Eu prefer seriile romance si mai putin Fantasy. Am incercat eu sa citesc si Fior de Maggie Stiefveater si nu m-a captivat deloc! Oricum, gusturile nu se discuta

    RăspundețiȘtergere
  14. la mine nu conteaza genul neaparat insa trebuie ca seria sa aiba acel ceva care sa-mi starneasca curiozitatea

    RăspundețiȘtergere
  15. Fantasy se poate imbina foarte bine cu dragostea,ca si in aceasta serie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici ai drepate andreea dragostea merge foarte bine cu fantasy

      Ștergere
  16. Tu ma faci sa imi doresc sa citesc carte, da, o am in biblioteca, dar cu tot cu ceea ce ne-am impartasit tu nu ma simt atrasa de ea, nu ma simt in puteri sa o citesc, nu...nimic.

    RăspundețiȘtergere
  17. @larisa oana cartea nu e rea doar ca odata citita cam atat ramane de ea, nu te mai gandesti a doua oara la ea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda, poate simt asta *de muuult timp* pentru ca m-am saturat de vampiri. Prefer sa citesc carti distopice care mereu ma surprind cu ceva in locul celor cu vampiri.

      Ștergere
  18. @larisa: mie mi-aplacut careta mai mutl decat lui cassidy, eu ma mai gandesc la ea pentur ca imi place in mod deosebit cum abordeaza ideea remuscarilor de dupa ce ucizi pe cineva, indiferent daca ceea ce ai facut era sua nu corect.

    Dar am o intrebare legata de comentariul tau... recenzia mea te face sau nu sa vrei sa citesti cartea? N-am inteles exact... :(

    RăspundețiȘtergere
  19. nu ma gandisem pana acum la partea cu remuscarile desi ai dreptate

    RăspundețiȘtergere
  20. De obicei, imi place sa gasesc si altceva pe langa iubire in cartile fantasy, de asta am remarcat repede cum e abordata ideea asta a mustrarilor de constiinta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca citeam cartea, probabil ma puteam gandi la fel la ea, dar asa ... nu simt nimic. Prefer sa aprofundez in sentimentele unui personaj din cartile romance sau ceva spectaculos sa ma gandesc cum e facut din cartile distopice.

      Ștergere
    2. O serie care are cam cate putin din toate si care mi-a placut foarte mult este trilogia cercului de nora roberts

      Ștergere
  21. @Ghanda, recenzia ta ma face sa vreau sa o citesc, dar nu sunt 100% sigura de mine ca o pot face:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pe mine mar convinge s-o citesc recenzia ta dar am citit-o deja

      Ștergere
  22. mie imi plac mult recenziile tale, si te felicit pentru ele, insa de multe ori nu ma determina sa citesc o carte sau o serie anume, din privinta gusturilor diferite pe care le avem uneori, dar nicidecum fiindca recenzia ta nu ar fi excelenta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar gusturile sunt diferite dar uneori sunt curioasa si in privinta cartilor ce se afla in trend

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.