Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

marți, 23 octombrie 2012

Atingerea umbrei (partea a II-a) la chioscuri.

Astazi, la chioscuri, gasiti partea a doua din Atingerea umbrei (Academia vampirilor #3). Normal, n-am rezistat si mi-am cumparat-o pentru ca mi-a placut prima parte, asa ca abia astept sa citesc si cealalta jumatate, mai ales ca exista inca parti din descriere care inca n-au aparut in poveste:

"Lissa Dragomir este o printesa moroi, cu un rarisim dar de a stapani magia spiritului. Ea trebuie aparata in orice moment de strigoi (mortii vii), cei mai fiorosi vampiri. Puternicul amestec de sange omenesc si vampiresc din venele Rosei Hathaway, cea mai buna prietena a Lissei, o face sa fie dhampir. Rose si-a dedicat viata unei misiuni mai mult decat primejdioase: s-o apere pe Lissa de strigoi, care si-au jurat s-o faca asemeni lor.

O premonitie intunecata incolteste in mintea lui Rose si umbre fantomatice prevestesc un rau cumplit ce se apropie tot mai mult de portile de fier ale Academiei. Strigoii strang cercul si cer razbunare pentru vietile luate de Rose. Intr-o lupta mai apriga decat cel mai infricosator cosmar, Rose va trebui sa aleaga intre viata, dragoste si cele doua fiinte care conteaza cel mai mult pentru ea... dar oare alegerea ei înseamna ca doar unul dintre ei va supravietui?"

Profit de ocazia sa-mi cer scuze pentru ca n-am mai postat atat de des in utlimul timp, mai ales ca daca mi-ati urmarit activitatea de pe Goodreads, stiti ca sunt datoare cu 3 recenzii (si cu asta, vor fi 4). Insa am o scuza buna, despre care o sa detaliez zilele viitoare, cand voi reveni in forta!

9 comentarii:

  1. Am citit-o si e o serie interesanta dar nu suficient cat sa mi-o doresc in biblioteca

    RăspundețiȘtergere
  2. nu mi mai iau seria cu bravo,pentru ca le am,insa nu am volumele 5 si 6,dar,pana la volumul 4 seria e geniala si o ador:x

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce de volume are 5,6 etc... pe mine nu cred ca m-ar atrage seria, oricum eu niciodata nu spun niciodata

      Ștergere
  3. eu am citit-o pe toata dar de la biblioteca

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-am cumparat primele doua volume, dar nu am continuat pentru ca nu mi-a placut:|

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu mi s-a parut genul de carte pe care sa-mi doresc sa o recitesc

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.