Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

sâmbătă, 1 septembrie 2012

Tragem linie...

...si adunam pentru ca ieri s-a terminat vara si am chef sa scriu despre asta. Nu, n-o sa ma plang ca vine toamna si ca incepe un an peste care mi-as dori sa sar. Nici n-o sa sar in sus de fericire ca am o saptamana in plus de vacanta. N-o sa vorbesc despre ceea ce vine pentru ca nu-mi place.

Vreau sa scriu despre vara pentru ca este anotimpul meu preferat. Iubesc vacanta (dooh!), iubesc caldura, iubesc mersul la mare, iubesc leneveala, iubesc soarele si am mentionat ca iubesc caldura?

Personal, n-am de gand sa uit prea curand vacanta asta pentru ca am avut parte pentru prima data de doua portii de litoral, una cu colegii (care mi-a depasit toate asteptarile, m-am simtit incredibil) si una cu ai mei, care a fost mai lunga decat de obicei si in care mi-am dat seama ca desi am 18 ani si iubesc concediile cu familia, asta e ceva cu care sa ma mandresc. (Plus ca tot cu ai mei am facut niste poze geniale cu care ma laud pe marginea acestui text)

A fost si prima vara ca si co-autoare pe un blog, ceea ce a fost distractiv pentru ca am avut ceva in plus de facut si totusi mi s-a parut mereu o placere. Iar Book Lovers Challenge a fost o ocazie superba de a face un pic de introspectie in materie de carti si de a si impartasi rezultatele cu alti "devoratori".

Ca sa nu mai spun ca a fost o vara extrem de calduroasa si mi-am petrecut o gramada de timp la soare (mai ales pe plaja), acumuland caldura pentru iarna pe care presimt ca o s-o detest daca nu cumva inghet in cadrul ei. Daca da, dezghetati-ma cand o sa avem roboti cu nivelul de inteligenta din cartile lui Asimov sau mai ridicat. Si aporpo de Asimov, tot vara asta am citit cateva carti absolut superbe (o recenzie noua la o astfel de carte urmeaza sa apara pana maine).

Si voi? Care e anotimpul vostru preferat? Si cum a fost vara asta pentru voi?

7 comentarii:

  1. Pentru mine vara asta a fost o ocazie superbă de a dormi. Mi-a plăcut prima lună de vară, după am început să o detest.

    Anotimpul meu preferat e toamna, o iubesc din toate punctele de vedere.

    Te pup şi mă bucur că ai avut o vară frumoasă!>:D< Îţi doresc o toamnă cel puţin la fel de superbă ca vara pe care ai avut-o.

    RăspundețiȘtergere
  2. Singurul lucru bun la vara e ca poti rmi cat e ziua de lunga si poti merge la mare, in rest nu vad nimic interesant in a te praji la soare br... deja ma ia cu lesin cand ma andesc la caldurile alea de acum cateva saptamani

    Dar ma bucur ca macar una dintre noi doua s-a bucurat de intreg anotimul cap-coada.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Andra: Stii ca vara ai fost in Germania si n-ai stat la plaja, dar te-ai simtit genial? Se pot face enorm de multe lucuri vara si n-ai niciun program scolar care sa te incurce ;)

    Oricum, vad ca postarea mea a strans toti iubitorii de toamna :)) Ei, eu sper ca va bucurati, mie imi place doar inceputul toamnei, cand e inca suficient de cald cat sa n-ai nevoie de pantaloni lungi/maneca lunga si cat timp nu incep ploile lungi, interminabile, obositoare si enervante de toamna (chiar nu le suport).

    RăspundețiȘtergere
  4. @Ghanda da ai dreptate, nu am avut o vara rea, dar asta nu inseamna ca urca pe locul 3 in topul anotimpurilor mele preferate :D Plus ca in momentele mele de fericire si nebunie, consider ca toate anotimpurile sunt geniale in felul lor, chiar si vara caci in ciuda caniculei si soarelui infernal, are cele mai tari furtuni :X

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu incercam sa-ti schimb topul, voiam doar sa spun ca se pot face multe lucruri vara, in ciuda - sau chiar multumita - caldurii (pe care eu o iubeeesc!)

    RăspundețiȘtergere
  6. vara asta pentru mine a adus multe inpliniri de ordin sufletesc :) si ridica in topul preferintelor mele desi cred ca imi place fiecare anotimp in parte pentru ceea ce doar el are de oferit

    RăspundețiȘtergere
  7. mie imi place iarnaaaaa cu sarbatorile ei! eu urasc canicula de aceea vara nu e pe gustul meu

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.