Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

vineri, 7 septembrie 2012

Pe cuvant de spioana (recenzie)

Cand am scris recenzia primului volum (pe care o gasiti aici), am inceput anuntandu-va ca daca va asteptati la o carte plina de misiuni de spionaj, atunci ar trebui sa incercati alta carte. Si acea alta carte este chiar volumul 2, care desi pastreaza notele de romance si umorul constant, e plina de tehnici si misiuni de spionaj - mai mult sau mai putin oficiale - si dominata de intrebarea In cine poti avea incredere?

Si raspunsul nu e in nimeni pentru ca in cadul acestui an scolar, fetele Gallagher, in frunte cu Cammie, trebuie sa invete sa aleaga in cine sa aiba incredere si in cine nu, si trebuie s-o faca bine, altfel scoala si toate absolventele ei sunt in pericol.

Dar, dupa cum spuneam, se pastreaza nota de romance pentru ca desi Josh, ex-ul, a disparut din peisaj, inca de la inceput apare un misterios Zach (misterios fiind cuvantul cheie) care este... Ei bine, ramane sa aflati voi cine este si ce cauta el in viata lui Cammie citind Pe cuvant de spioana, carte pe care o puteti cumpara de la chioscurile de ziare impreuna cu revista Bravo Girl.

In plus, citind, puteti vedea cum Macey sufera o transformare la care nu ma asteptam atunci cand a aparut prima data in volumul 1, dar ramane translatorul din "limba baietilor" de care Cammie are nevoie din ce in ce mai des.

5 comentarii:

  1. uite o recenzie frumoasa, iar titlul cartii este chiar cinas

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca v-a placut si abia astept volumul urmator, ca sa pot scrie inca o recenzie pentru aceasta serie :)

    RăspundețiȘtergere
  3. mie nu mi-a atras atentia seria asta

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-a placut primul volum la nebunie, dar acesta m-a dezamagit si tot la el am ramas.

    RăspundețiȘtergere
  5. mie mi-a atras atentia aceasta serie, eu cred ca as citi-o fiindca imi plac recenziile tale la aceste carti! cu siguranta ca nu le-as achizitiona acum insa in viitorul apropiat mi-ar placea! mi se par lecturi usoare si placute!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.