Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

marți, 4 septembrie 2012

Fetele Gallagher #2

Dupa ce am urmarit cum Cammie incearca sa impace viata de spioana cu cea de iubita a unui baiat obisnuit, urmeaza sa vedem cum incearca sa-si curete numele dupa ce este acuzata de o problema de securitate care pune in pericol scoala in Pe cuvant de spioana, volumul 2 din seria Fetele Gallagher de Ally Carter.

Cartea poate fi achizitionata impreuna cu revista Bravo Girl incepand de astazi, 4 septembrie, la pretul cu care deja ne-am obisnuit: 10,99 RON.

Descriere:
"După ce l-a urmărit (aplicând cele mai bune metode de operaţiuni sub acoperire), l-a cucerit şi apoi a trebuit să renunţe la primul ei prieten, Josh, tot ce-şi doreşte acum Cammie este un semestru liniştit, fără băieţi. (De altfel, cam aşa suna şi promisiunea făcută în faţa unui detector de minciuni într-un buncăr subteran secret al CIA!) Dar asta e mai uşor de spus decât de făcut când eşti elevă la cea mai bună şcoală din lume pentru spioane, Colegiul Gallagher pentru Tinere Excepţionale.
Şi deşi Cammie are un I.Q. de geniu, tot mai există unele lucruri pe care nu le ştie. De pildă: oare fostul ei prieten o să-şi aducă vreodată aminte de existenţa ei? Cât de mult va trebui ea să plătească pentru ceea ce a făcut în semestrul trecut? Şi, cea mai importantă întrebare dintre toate: de ce se poartă mama ei atât de ciudat?
În ciuda celor mai bune intenţii ale lui Cammie de a fi o elevă normală, se pare că pericolul o însoţeşte mereu. După ce este învinuită pentru o breşă de securitate care pune în primejdie statutul ultrasecret al şcolii, Cammie şi prietenele ei află că şcoala lor urmează să găzduiască nişte musafiri misterioşi ─ nume de cod: Blackthorne.
Şi, în curând, fetele se strecoară prin pereţi şi coridoare secrete, montează microfoane şi dispozitive de urmărire şi iau amprente pentru a afla adevărul despre Blackthorne şi pentru a o disculpa pe Cammie. Chiar dacă au încredere în talentele lor de spioane, de data asta ţintele sunt mai dificile (şi mai sexy!), iar miza pentru inima lui Cammie ─ şi iubita ei şcoală ─ mai uriaşă ca niciodată."

Eu deja mi-am luat cartea si abia astept sa vad ce se mai intampla prin lumea spioanelor, asa ca asteptati-va curand la recenzia cartii :)

4 comentarii:

 1. nu pot spune ca este o serie care sa ma atraga

  RăspundețiȘtergere
 2. is foarte curioasa sa citesc aceasta serie,mi=as dori chiar sa se faca serial,eu am doar primele doua volume,dar sper,sa mi placa totusi

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. si mie mi-ar placea sa se faca un serial dupa aceasta serie, din pacate insa nu sunt asa norocoasa ca tine, eu n-am niciun volum din aceasta serie!

   Ștergere
 3. nu am nici unul dintre volume in biblioteca

  RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.