Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

marți, 18 septembrie 2012

Cum sa nu te lasi dus de nas de o fata...sub acoperire acum la chioscuri



V-a fost dor de Cammie? Finalul ultimului volum v-a facut sa vi-l doriti pe urmatorul ca sa aflati daca Zach o sa mai apara? Sau poate va doriti Cum sa nu te lasi dus de nas de o fata...sub acoperire, volumul 3 din seria Fetele Gallagher de Ally Carter, ca sa aflati daca protagonsita va afla in sfarsit ceva despre tatal ei?

Ei bine, indiferent de motivul pentru care o vreti, incepand de astazi, 18 septembrie, cartea e deja la choscurile de presa si poate fi achizitionata impreuna cu revista Bravo Girl la pretul cu care deja ne-am obisnuit: 10,99 RON.





Descriere:
"Un nou semestru la Academia Gallagher pentru Tinere Excepţionale, şi Cammie Morgan continuă să cocheteze cu pericolul – având, evident, o acoperire pentru orice ocazie, căci fiind spioană în pregătire, pentru ea identităţile false reprezintă o metodă de supravieţuire.
Dar când Cammie se duce la Boston pentru a fi alături de prietena ei Macey atunci când tatăl acesteia este nominalizat la vicepreşedinţia Statelor Unite, convenţia politică naţională se transformă pentru cele două fete într-o adevărată capcană. Pentru a împiedica răpirea lui Macey – o ţintă politică majoră –, Cammie se vede nevoită să renunţe la acoperirea ei.
Dar cine sunt răpitorii? Extremişti politici sau nişte personaje mai sinistre? Şi ce rol joacă Zach, misteriosul (super-sexy) băiat de care Cammie e îndrăgostită, şi care îşi face mereu apariţia pe neaşteptate, la adunări politice şi în trenuri? (Cammie încă nu a decis dacă el este băiatul bun sau cel rău, dar asta nu o împiedică să se gândească mereu la el!)
Cu ajutorul unei uluitoare foste Fete Gallagher, Cammie şi prietenele ei sunt decise să descopere maleficul grup care le ameninţă existenţa – a lor şi a întregii şcoli – şi să afle adevărata lui motivaţie. Şi în toată această aventură – misterioasă, cu răsturnări bruşte de situaţie şi momente de tensiune extremă – Cammie şi prietenele ei învaţă două lucruri: A) Viaţa în lumina reflectoarelor nu este întotdeauna cea mai plăcută, căci nu ştii niciodată cine te poate pândi. Şi B) Lucrurile nu sunt niciodată aşa cum par, şi cel mai important lucru pe care trebuie să-l facă un spion este să-şi urmeze instinctele."


Eu deja mi-am luat cartea si abia astept s-o citesc pentru ca nu e nimic mai bun decat o super-scoala ca sa te scoata din monotonia propriei vieti de elev. Si, dupa cum v-am obisnuit, imediat ce o termin urmeaza o noua recenzie :)

12 comentarii:

  1. Interesanta descrierea acestei continuari.Copertile acestei serii mi-au placut tare mult,iar aceasta nu face exceptie:X

    RăspundețiȘtergere
  2. nu este o serie care mi-a starnit curiozitatea

    RăspundețiȘtergere
  3. O serie super interesanta. Deja am citit primele 2 volume. Azi am reusit sa imi cumpar ultimul.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu am achizitionat nici unul dintre volumele acestei serii

    RăspundețiȘtergere
  5. O carte simpluta dupa parerea mea!

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, nu e deosebit de "challenging", dar merge intr-o zi in care vrei sa te relaxezi din toate punctele de vedere sau merge strecurata capitol cu capitol printre orele de scoala :)

    RăspundețiȘtergere
  7. toata seria mi se pare foarte simpla de citit,chiar imi place recenzia

    RăspundețiȘtergere
  8. eu preferam sa strecor serii ca harry potter candva printre orele de curs

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu n-as putea "strecura" Harry Potter. Actiunea e de asa fel facuta incat nu poti citit 2 pagini si sa te opresti pentru ca iti incepe ora. Mai ales de la volumul 4 sau 5 incolo, eu nu suportam sa ma opresc din citit. Noroc ca pe toate le-am citit in vacante.

    Cat despre seria asta, imi retrag cuvintele. Volumele 4 si 5 nu pot fi nisi ele "strecurate", ajung sa te captiveze fara sa vrei si cand brusc te uiti la ceas, au trecut 2 ore in plus fata de cat planuisesi... si tot nu vrei sa te opresti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici eu nu as strecura harry potter sau alte romane complexe de acelasi gen, fiindca nu sunt lecturi usoare sau lecturi din care iti doresti sa te opresti, suscitandu-ti mereu curiozitatea! in schimb romanele usoare in genul getelor gallagher sau altele in acest gen merg!

      Ștergere
    2. cand eram cu harry potter ma pregateam de bac si imi amintesc ca imi impuneam sa rezolv cateva probleme la mate sau pe la romana ca sa mai citesc cate un capitol din carte :)

      Ștergere
  10. le mai ascundeam si pe sub caietele de pregatire uneori sau pe la orele plictisitoare de dirigentie sau chimie :)

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.