Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

sâmbătă, 1 septembrie 2012

A venit..

...toamna. Da nu va uitati atat de ciudat la primul cuvant din postare, pentru ca eu pur si simplu ador toamna si sunt in al noualea cer ca a venit in cele din urma.

Pe langa faptul ca toamna in padure toate culorile mele preferate se imbina armonios, incep ploile marunte si lungi care ma indeamna sa stau in dreptul ferestrei si sa visez cu ochii deschisi la diverse scenarii romantice pe care le-am intalnit in carti sau pe care le-am trait.
Din punctul meu de vedere, cele mai reusite peisaje sunt cele din toamna, cand temperatura este numai buna pentru a face plimbari in natura si sa imortaliezezi natura fie prin fotografie, fie in stilul clasic cu o pensula (deja iar visez cu ochii deschisi la baieti sensibili cu suflet de artist).

Mai incepe si scoala, da poate ca suna ciudat si deloc atragator, dar eu ador sa merg la scoala toamna (nu stiu de ce, dar de la 1 Decembrie ma prinde febra chilului). Si exceptand testele si plictiseala de la ore in care profesorii incep sa vorbeasca vrute si nevrute, e chiar dragut la scoala daca ai persoanele potrivite pe langa tine.

V-am spus cat ador ploile de toamna? Racoare si un soare deloc arzator, ci bland si cu o caldura care iti atinge pielea ca o sarutare si priviti luna, este portocalie, intocmai ca toamna. Si da Ghanda este un geniu al fotografiei, dar si mie imi place sa imortalizez chestii, cum ar fi micile shoot-uri de pe marginea postarii. Sunt poze de acum doi ani cred, dar sunt preferatele mele si sunt mandra de ele.

Nu stiu de ce am impresia, dar toamna asta voi citi ceva mai mult decat mi-am propus (cel putin voi reciti Academia Vampirilor, caci mi-e dor de Dimitri si ceva actiune dintr-o scoala), plus ca va datorez mai multe recenzii. Asa ca urati-mi noroc si nu uitati de noi nici in aceasta toamna.

P.S. in poza din stanga sunt eu :D

12 comentarii:

  1. Ghandei îi place vara, ție îți place toamna, ei bine, mie îmi place iarna, poate și din cauză că sunt născut iarna. Îmi plac iernile ale cu nămeți mari, cu cărări prin zăpadă, cu sobe/ șeminee în care trosnesc lemnele, cu cântece de iarnă în surdină, cu ciocolată caldă și cu ceaiuri, și nu în ultimul rând cu multe-multe cărți, pe care să le citesc și să vi le împărtășesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. of!si mie imi este dor de dimitri...si eu cred ca voi mai reciti seria....cat despre scoala,ai dreptate..daca ai persoane cu care sa te simti bine,atunci da...e tare la scoala!stiu...si eu perioade cand simt nevoia sa mai chiulesc...dar ei bine deobicei e directorul cu ochii pe noi si este mai greu...

    RăspundețiȘtergere
  3. stai sa vezi cum e la facultate, nimeni nu te intreaba ce faci si de unde esti :))

    @Sorin...deja mi-ai facut pofta de taietei cu branza si ciocolata calda cu menta

    RăspundețiȘtergere
  4. ati scris amandoua cate un articol despre schimbarea anotimpului, ambele cu poze cu numele vostru pe ele, ambele cu titluri care se continua in articol, in aceeasi zi? tu ai copiat dupa cealalta sau n-ati fost in stare sa faceti unul singur? sau sunteti disparate sa faceti cat mai multe articole? e demn de mila...

    RăspundețiȘtergere
  5. @Dani iti multumesc pentrtu ca imi vizitezi blogul si pentru ca ti-ai spus parerea intr-un mot atat de...direct.
    Da am scris amandoua cate un articol despre schimbarea anotimului, deoarece mie chiar imi place sa scriu despre preferintele mele si sunt sigura ca si colegei mele, altfel nu ar fi facut-o.
    Am pus pozele cu numele nostru pe ele pentru ca sunt facute de noi si vrem sa ne pastram drepturile de autor in cazul in care vor fi downloadate si astfel nu pot fi date ca fiind ale altor persoane.
    Pai da am nu stiu daca ai observat, dar la acest gen de articole mai facem titluri care au continuari in postari si au fost in aceeasi zi pentru ca ziua de 1 septembrie este ziua in care vara ia sfarsit si incepe toamna (lucru care pe mine ma bucura enorm)
    Sincera sa fiu, am fi putut face o singura postare, doar ca de data aceasta eu am crezut ca ar fi mai bine daca am posta individual pentru a avea postarea personalizata (Ghanda a facut articolul inaintea mea si il si publicase pana sa apuc sa vorbesc cu ea)
    Nu suntem "disperate sa facem cat mai multe postari" pentru ca daca ar fi asa, am da copy+paste la orice articol minor de pe blogurile editurilor, nu stiu daca ai observat dar noi suntem oarecum impotriva postarilor, care sa fie postate, motiv pentru care atunci cand apare o carte, nu punem decat un singur articol si anume cel in care deja se poate precomanda, deci nu prea cred ca am starni mila in vreun fel pentru ca pur si simplu ne-am spus parerile in postari diferite.

    RăspundețiȘtergere
  6. e bine ca scrieti de altceva decat de carti si ca va puneti pozele, e normal sa aiba watemark daca chiar sunt ale voastre, nu ma deranjeaza titlurile care se continua, dar aticolele voastre sunt identice, deci nu e nimic personalizat in ele, sunt la fel. deci ori nu vorbiti intre voi ceea ce ai spus ca s-a intamplat, dar oricum era usor de ghicit dupa ce ai spus ca e blogul tau, nu al vostru; ori sunteti disperate, dar spui ca nu-i adevarat; ori ati copiat una dupa alta, iar acum stiu care dupa care.
    si da, nu sunteti demne de mila, doar copierea e.

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Dani, faptul ca avem acelasi stil, nu este chiar copiere, cat potrivire de personalitate, cel putin asa vad eu situatia. Si nu am spus "blogul meu" ci ca "imi vizitezi blogul", desi fondatoarea lui sunt intr-adevar eu, dar nu e ceva cu care ma laud, dar sunt mandra de el si de echipa povestilor, care nu se rezuma doar la mine si la Ghanda, ci la intreaga lume care intra aici si ne ajuta sa crestem in blogosfera.
    Si totusi in ciuda faptului ca ti-am explicat motivul pentru care articolele mele si ale colegei mele sunt asemanatoare, continui sa spui ca suntem demne de mila, caci sincera sa fiu, nu pot sa iti dau dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  8. da' stiu ca te simti atacata, nu gluma. eu imi spuneam parerea, in mod direct, pentru ca asa se face
    si tu tot imi insiri cum semanati. bravo voua, eu zic ca tu i-ai copiat ideea articolului, chestie care e demn demila pentru ca noi putem vedea si originalul. asta e parerea mea si scopul comentariilor pe bloguri e sa-si spuna oamenii parerea.
    si draga fondatoare, chiar daca echipa ta e toata planeta, colega ai doar una, si daca va intelegeti atat de bine, corect e "ne vizitezi blogul", nu "imi vizitezi blogul". nu crezi?

    RăspundețiȘtergere
  9. oiiiii doamne, acum pe bun @dani dar mi se pare ca esti tare nemultumit in viata asta, este un simplu blog pe care iti place sau nu-ti place sa-l citesti, este alegerea ta dar nu vad de ce e cazul sa fii atat de carcotas mereu

    RăspundețiȘtergere
  10. mie imi place iarna,sincer:))
    toamna e cam trista,melancolica,ma face sa ma gandesc numai la lucruri triste si aduce cu ea numai ploaia si nori innourati:-<

    RăspundețiȘtergere
  11. mie imi place mult sa ma plimb prin ploaie si sa admir frunzele ingalbenite cum zboara prin aer si-mi scartaie sub picioare...are un aer aparte toamna

    RăspundețiȘtergere
  12. nuuuuu mie nu imi place toamna, natura moarta ma deprima! si nu stiu cum a reusit mama sa ma aduca pe lume tocmai in acest anotimp.....14 septembrie....yeak, imi aduc aminte mereu cum in clasa intai mi-am sarbatorit cei 7 anisori la scoala, fiindca s-a inceput chiar de ziua mea scoala:))

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.