Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

vineri, 17 august 2012

O noua serie in editie de buzunar

Editura Leda si revista Bravo ne-au oferit de-a lungul timpului vampiri (seria True Blood si Jurnalele Vampirilor), varcolaci si necromanti (Fortele raului absolut), intrigi in liceu (seria Ashley's), mincinosi profesionisti (Micutele mincinoase si secretele lor).

Acum e timpul pentru ceva nou: spioni. Asadar, incepand din 21 august, impreuna cu revista Bravo Girl veti putea cumpara seria Fetele Gallagher scrisa de Ally Carter.


Descriere:
"Academia Gallagher pentru Fete Excepţionale este o şcoală de fete destul de obişnuită ─ asta dacă la fiecare şcoală se predau la orele de sport arte marţiale pentru avansaţi, la cele de ştiinţă ultimele noutăţi în privinţa războaielor chimice, iar elevele primesc credite suplimentare pentru spargerea codurilor CIA în cadrul orelor de informatică. Aşadar, adevărul e că Academia Gallagher, oricât ar susţine ea că e o şcoală pentru genii, e de fapt o şcoală pentru spioni.
Eroina seriei, Cammie Morgan, e o Fată Gallagher la a doua generaţie, şi deja în clasa a zecea vorbeşte fluent paisprezece limbi şi e capabilă să omoare un om în şapte feluri diferite (trei dintre care implică nişte spaghete nefierte). Dar singurul lucru pentru care Academia Gallagher nu a pregătit-o este ce să facă atunci când se îndrăgosteşte de un băiat obişnuit care crede că şi ea este o fată obişnuită. Desigur, îi poate monta un microfon în telefon, poate pătrunde în computerul lui, şi poate să-l urmărească printr-un mall fără ca el să-şi dea seama, dar poate ea să aibă o relaţie normală cu un băiat normal care nu trebuie să afle niciodată adevărul despre ea? Cammie poate să fie un spion de elită în pregătire, dar în clasa a zecea se află în faţa celei mai periculoase misiuni: se îndrăgosteşte.
New York Times bestseller, seria Fetele Gallagher este un thriller romantic, plin de aventuri, suspans şi, nu în ultimul rând, umor, semnalat încă din start, prin titlurile volumelor. Pe parcursul seriei, Cammie şi prietenele ei trebuie să spargă coduri de computer, să spioneze, să fure şi să mintă în căutarea adevărului, se îndrăgostesc etc. În vreme ce caută răspunsuri, îşi dau seama că poate cheia viitorului lor se află ascunsă adânc în trecut."

8 comentarii:

 1. Poate că astfel de romane îi vor ghida pe adolescenți spre adevăratele thrillere de spionaj și suspans și spre autori care au un renume în acest gen.
  Mi se pare demnă de laudă colaborarea dintre Leda și Bravo care oferă tinerilor cărți la prețuri accesibile pentru a-i convinge că merită într-adevăr să citești.

  RăspundețiȘtergere
 2. trebuie sa recunoastem ca si pretul cartilor conteaza cand cumperi. Daca ar fi sa aleg intre romanele cartonate spre ex Cercul secret si editia de chiosc cu Bravo as alege pe cele din urma.
  Seria cu spioanele abia a inceput sa fie publicate si nu prea am vazut pareri exprimate despre carti . Cert este ca eu nu am achizitionat nici una inca.

  RăspundețiȘtergere
 3. Prețul contează destul de mult într-adevăr. Părerea mea: dacă principala valoare a unei cărți e comercială atunci mai bine o iei cu o astfel de promoție, dar dacă e o carte foarte importantă atunci arată mult mai bine în bibliotecă în format hardcover.

  RăspundețiȘtergere
 4. Am auzit ca vor fi doar trei volume , e adevarat ? Adica stiu ca sunt ori patru , ori cinci , deci sper ca ne vor da toata seria !
  Oricum , imi doream seria de prea multa vreme !!! :D :D :D

  RăspundețiȘtergere
 5. Eu cred ca o vor da pe toata .Oricum pare interesanta descrierea.

  RăspundețiȘtergere
 6. @Stephany: Conform Goodreads, seria are 5 carti publicate in strainatatea, cu o a 6a care ar trebui sa apara anul viitor.

  Nici cei de la Leda, nici cei de la Bravo n-au anuntat cate carti vor publica, nici pe net nici in revista, asadar eu cred ca au scos primul volum si, in functie de vanzari, vor publica sau nu mai multe volume.

  RăspundețiȘtergere
 7. este o serie care mie nu mi-a atras atentia

  RăspundețiȘtergere
 8. este o lectura usoara si placuta, insa nu mi-as irosi banutii deocamdata pe ea, mai ales ca am o lista maareeeeeeeeeeeeeeee cu multe carti care ma asteapta sa le cumpar!

  RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.