Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

sâmbătă, 18 august 2012

Book Lovers Challenge #18

Creează o imagine fan-art cu un citat preferat dintr-o carte.

Ok, NU asteptam cu nerabdare provocarea asta. Nu m-am mai atins de photoshop de secole, nu mi-a mai dat prin capsor niciun fel de vaga idee, asa ca o sa va prezint o lucrare mai veche. Unii s-ar putea s-o stie, o folosesc ca semnatura pe un forum.


Citatul mazgalit in poza:
"There was a story to this melody, and once I saw that, the pieces fell into place effortlessly. The story was a sleeping girl in a narrow bed, dark hair, thick and wild and twisted, like seaweed across the pillow..."
E din Midnight Sun. "Musiu" (adica monseur) o privea pe madam' cum doarme si i-a venit ideea sa-i lalaie ceva la pian. (Bine, serios vorbind, mi-a placut enorm faza. I'm a girl, ok?)

Nota: Cu putin noroc, postarea a aparut la timp, adica pe 18. Eu sunt plecata la munte weekendul acesta, asa ca am testat optiunea de planificare a publicarilor, folosind-o pentru tot ce o sa apara azi si maine. Daca merge, serivciul blogger e ge-ni-al!

13 comentarii:

  1. Ce dragut <33 Eu si photoshop suntem ca baba si mitraliera :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Serviciul Blogger chiar e genial (nu că l-aș putea compara cu wp. că pe ăsta nu l-am folosit niciodată) iar partea cu programarea postărilor e cea mai mare găselniță.

    Distracție plăcută la munte! (deși o să vezi comentariul abia după ce te întorci)

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos fanmade'ul.Te pricepi ma >:P :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Folosesc diverse programe dar pe asta nu am reusit sa il stapanesc.Nici nu cred ca am suficienta rabdare sa invat.
    Citatul ales e dragut.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ghanda e expertă în a lucra cu photoshopul și trebuie să recunoaștem că tot ce iese de sub mause-ul ei arată mai mult decât bine! ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur ca v-a placut :) (I'm actually blushing). Mi-a placut mereu sa editez poze (adica sa creez fan-art-uri, nu sa "retusez" poze, bleah) si incerc s-o fac cat mai bine... Nu stiu nici jumatate din ce poate face photoshopul, dar imi place sa descoper experimentand (butoaaaaaane!)

    Si ma bucur ca v-a placut citatul, e printre preferatele mele :).

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca toata lumea se plange ca nu stie folosi photoshopul , dar unii chiar se pricep .
    La mine e cam asa : Gasesc imagini faine ( Ura !!! Sa vezi ca misto vor iesi cand le voi edita ) -> incep sa le editez ( la ce naiba se foloseste asta ? Cum sa fac sa-mi apara aia ? Ajutooooor !!! ) - > Ma las batuta ( La naiba cu photoshopul ! Nu ma pricep si pace :(

    RăspundețiȘtergere
  8. este superb citatul te unge la suflet

    RăspundețiȘtergere
  9. E superba si citatul se potriveste perfeect<3
    Cand am citit-o, zici ca citeam o poveste, nu un simplu citat:D

    RăspundețiȘtergere
  10. Photoshop-ul si cu mine nu suntem cei mai buni prieteni asa ca ii respect pe cei care fac lucruri deosebite cu ajutorul lui

    RăspundețiȘtergere
  11. Chiar te duce cu gandul la o poveste, ai dreptate @larisa oana

    RăspundețiȘtergere
  12. super, felicitari pentru imaginea care ai creat-o, eu nu ma pricep la asa ceva in photoshop, iar de mana nu mai spun, sunt o catastrofa, daca am un mare regret in viata este faptul ca nu stiu sa desenez, desi cat am fost mica am urmat cursuri de pictura pe sticla etc, pur si simplu sunt neindemanatica si imi pare foarte rau,.....

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.