Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

vineri, 3 august 2012

Book Lovers Challenge #3

Cu care personaj din cărțile citite te asemeni cel mai mult (aveți calități, defecte comune, același mod de a acționa în unele situații etc.)? Dacă nu ai găsit doar un personaj, poți face un mix de 2-3 și să ne spui ce ai asemănător de la fiecare.

Cand ma gandesc la Diana Holland din seria Lux de Anna Godbersen imi spun, sunt, dar nu sunt eu. De ce?
In viata poti sa ai de toate: bani, iubire de la familie, o pozitie sociala, un cerc social si asa mai departe. Dar daca tu nu iti traiesti viata sau cum iti dicteaza inima, in cazul meu si al Dianei asemanator cu viata eroinelor din carti, atunci dupa conceptia noastra, traiesti degeaba.
Iubirile sunt facute ca sa fie traite, simtite si asa mai departe, nu admirate. Barbatii exista pentru a ne face sa ne simtim unice si dorite, nu doar simple companii la o plimbare cu barca sau mai stiu eu ce cina importanta. Si cel mai important, regulile exista ca sa fie incalcate, desigur in limita bunului simt.
Ce as putea sa mai spun despre mine si ea? Ca amandoua suntem sceptice si ca judecam o persoana dupa aparente? Asta e de la sine inteles.
Nu stiu ce as mai putea spune despre eroina seriei mele preferate, decat ca ma regasesc in actiunile sale, ca imi place felul sau de a fi si ca precum mine, lupta pana la ultima suflare sa-si apere ideile, care pot fi fie bune, fie extrem de gresite.

7 comentarii:

  1. O ador pe Diana, e personajul meu preferat din serie. Tocmai am primit Invidie, abia mi-am comandat-o, si abia astept sa o citesc. Ai citit-o?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da. Am cicit-o si sunt...waaaa....vreau Splendoare :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Lizie Bennet e personajul cu care ma aseman . Cam la fel de incapatanata, foarte rar dispusa sa fac concesii, dispusa sa cred ca toti sunt buni pana la proba contrara.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am auzit de curand de aceasta serie , dar nu i-am dat prea mare importanta . Mare greseala !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am citit seria aceasta, dar imi plac cuvintele pe care le-ai ales pentru a ne face sa intelegem asemanarile dintre tine si Diana.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nici eu nu am citit inca seria desi imi place prezentarea ta

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu seman cu mine:D, sincer nu stiu....

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.