Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

joi, 5 iulie 2012

Rezultatele concursului Drood


In general, cand oamenii se intorc din concediu, aduc cateva cadouri sau suveniruri pentru familie si pentru prietenii ramasi acasa. Abia am revenit de la mare (a fost minunaaaat!) si, cu sprijinul editurii Nemira, am si eu un cadou pentru unul dintre cei 11 participanti la concursul Drood.

Ca sa nu va mai tin in suspans, romanul scris de Dan Simmons merge la Niahara pentru comentariul ei scurt, dar curpinzator despre motivul pentru care Tolkien este autorul ei preferat. O sa o rog sa-mi trimita un e-mail cu numele, adresa si numarul de telefon la adresa povesti_intunecate@yahoo.com.

De asemenea, ii felicit pe toti ceilalti participanti, mi-a facut placere sa citesc raspunsurile voastre si chiar mi-a fost greu sa aleg un castigator. Sper sa mai postati pe blogul nostru si in afara concursurilor pentru ca este o placere sa va citesc comentariile!

3 comentarii:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.