Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

duminică, 8 iulie 2012

Marti, la chioscuri, Ashleys #3


A venit vara, e vacanta, dar afara e cald si parca n-ai chef sa iesi. Atunci de ce sa nu citesti ceva? Si ce poate fi mai bun decat un roman usor, scris parca special pentru a-l citi intr-o zi calduroasa? Sau la fel de bine ai putea sa-l citesti pe plaja, in timp ce faci rost de bronzul acela perfect care sa-ti aminteasca mult timp de-acum incolo de concediu. In orice caz, incepand de marti, 10 iulie, editura Leda si revista Bravo iti aduc la toate chiscurile de presa cartea Aniversare cu nabadai, volumul 3 din seria Ashelys de Melissa de la Cruz.

Descriere:
"Ashley Spencer consideră că ziua ei este cel mai important eveniment după… în fine, OK, e pur şi simplu cel mai important eveniment, şi punct!

De aceea, când lista invitaţilor este întocmită, rezultatul este un adevărat Who’s Who al celor mai cool adolescenţi din San Francisco. Iar pentru cei care nu ştiu dacă se află sau nu printre preferaţi, petrecerea aceasta în mod sigur va trasa hotarele indiferenţei cu tuşul cel mai clar şi de neşters.

Ashley vrea să arate că există un motiv pentru care ea s-a aflat în vârful piramidei sociale întreaga ei viaţă şi nu are de gând să se lase detronată de un clasament apărut pe un website jalnic. În acelaşi timp, i-ar plăcea să rezolve şi problema pierderii iubitului. Oare i se vor împlini toate dorinţele de ziua ei? Sau mai degrabă, fiind petrecerea ei, va putea face şi-o nebunie, dacă aşa are ea chef?"

6 comentarii:

  1. Am citit volumul si inca de atunci devenea interesanta . Cu iubiti si toate cel :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e genul de carte pe care mi-as chetui eu banii

      Ștergere
    2. Tocmai de aceea e doar 10 lei, ca sa nu fie un efort financiar prea mare pentru nimeni. E o carte simpla cu un pret pe masura :)

      Ștergere
  2. carti chic si lecturi usoare, pentru o relaxare intr-un sezlong vara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate ca e usoara personal insa as citi altceva intr-un sezlong

      Ștergere
    2. Eu sunt de acord cu Catalina, la plaja, pe sezlong, merg cel mai bine cartile usoare, gen chic-lit pentru ca atmosfera e nepotrivita pentru carti care iti solicita rotitele din creier si pentru ca te poti intrerupe oricand ca sa faci o baie :).

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.