Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

vineri, 1 iunie 2012

Precomanda Vrajitor si Vrajitoare

Pentru a precomanda Vrajitor si Vrajitoare, primul volum din seria cu acelasi nume scrisa de James Patterson si Gabrielle Charbonnet , click aici.


Descriere:
"Într-o lume orwelliană a unui guvern totalitar numit Noul Ordin, copiii, şi mai ales adolescenţii rebeli, trebuie să se supună, sau să moară. Pentru Wisty, o fată de 15 ani, şi fratele ei Whit, de 17, viaţa se schimbă la 180 de grade când sunt luaţi într-o noapte de lângă părinţii lor şi închişi într-o temniţă secretă pentru o vină despre care ei nu ştiu nimic – fiind apoi judecaţi într-o parodie de proces şi condamnaţi la moarte. Dar în vreme ce sunt captivi în acest oribil coşmar, Wisty şi Whit descoperă că au puteri incredibile, pe care însă nu ştiu cum să le controleze. Vor putea ei oare să descopere o cale de a-şi folosi abilităţile de vrăjitori pentru a se salva, şi pentru a-şi salva şi părinţii – şi poate că în final şi lumea lor?"

6 comentarii:

  1. o alta carte buna...Leda ne provoaca in continuu..

    RăspundețiȘtergere
  2. Carte pare foarte buna. Este deja pe lista mea de cumparaturi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Este superba, inceputul unei serii magnifice. Sunt curios cum e coperta; supracoperta este superba, la fel si la urmatoarele doua volume, Darul si Focul!

    James Patterson sustine ca s-a nascut pentru a scrie aceasta serie! <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Numai despre cartea asta se aude :))
    Intradevar este foarte interesanta . Dar seamana putin cu harry Potter . Sau ma insel ?

    RăspundețiȘtergere
  5. chiar azi am ajuns la capitolul 60 si mi se pare o lectura usoara, adica scrisul este destul de mare, fiecare capitol are 2-3 pagini, descrierea este mai putina, insa dialogul este din plin. Imi place cartea, si astept sa vad cum se termina si sa vad daca imi iau urmatoarele doua volume. E buna cartea, insa James Patterson nu face parte din autorii mei preferati dupa cum am mai spus

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.