Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde.
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

miercuri, 27 iunie 2012

Precomanda Sacrificiul (Eve #2)

Pentru a precomanda Sacrificiul, volumul 2 din seria Eve, scrisa de Anna Carey, click aici.


Descriere:
"În Cartea întâi a seriei, într-o lume distrusă de o molimă care a făcut ravagii, Eve este obligată să se despartă de Caleb. În Sacrificiul, o găsim captivă în Oraşul de Nisip, capitala Noii Americi, acum aflat sub conducerea Regelui. Şi asta, după ce încercase să-l salveze pe Caleb, despre care aflase că este în pericol. Acum, după ce descoperă multe lucruri dureroase legate de trecutul ei, ar putea avea o viaţă liniştită şi lipsită de griji în Palatul Regelui. Dar Caleb reapare şi ea se strecoară afară din palat să-l întâlnească – pe el şi pe rebelii care intenţionează să pornească lupta împotriva monarhiei care i-a transformat pe oameni în sclavi. Lucrurile nu merg însă conform planului, iar Eve ajunge în situaţia disperată de a fi obligată să accepte un târg cu Regele.

Într-o lume ostilă şi dură, în care orice pas poate fi ultimul, iubirea reuşeşte oare să supravieţuiască? Şi cu ce preţ? Cu un dureros sacrificiu!"

6 comentarii:

 1. mi-am cumparat ambele volume ale acestei serii dar din nefericire mie nu prea mi-a placut cartea, nici acest volum, nici primul. Mi s-au parut cam sarace, din toate punctele de vedere

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si eu mi le-am luat sunt o serie bunisoara as spune

   Ștergere
 2. Eu nu mi-am luat inca volumul 2 , dar o voi face in cel mai scurt timp . Primul volum mi-a placut . Nu chiar la nebunie , dar mi-a placut .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. As zice ca al doilea e mai bun decat primul

   Ștergere
 3. Răspunsuri
  1. Subiectul este dragutel dar are si lipsuri

   Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.