Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

luni, 18 iunie 2012

Biblioteca online

Prima data, am aflat de Biblioteca Prafuita acum cateva luni, atunci cand Sorin a devenit membru in echipa lor. De curiozitate, am inceput sa citesc nu doar articolele lui, dar si pe cele ale altor membrii, incercand sa-mi fac o idee despre subiectul blogului.

Evident, este vorba despre carti. Dar nu e clasicul blog "stiri-oferte-recenzii-concursuri". Aici gasesti o echipa de oameni pasionati de lectura, care scriu in biblioteca online despre orice are legatura cu cartile: unde le place sa citeasca, de ce le place sa citeasca, de ce sa citesti tu insuti, citate absolut superbe... Pe scurt, de toate.

Si de parca n-ar fi de ajuns, exista si o sectiune denumita Revista Prafuita, in care puteti gasi nenumarate articole care fie pornesc dezbateri serioase (recomand articolul "Carte clasica vs carte electronica"), fie sunt un fel de jurnal-de-cititor, fie chiar texte semnate de echipa BP (am citit cateva poezii reusite).

Bine bine, veti zice voi, dar atunci de ce "Biblioteca prafuita"?. E adevarat, nu veti gasi aici carti online (si oricum, sunt de parere ca a citi o carte pe computer e cel mai obositor si incomod mod in care se poate citi), insa veti gasi numeroase recenzii, sfaturi si pareri ale unor cititori si, o data ce citit articolele lor, este ca si cum o bibliotecara v-a recomandat niste carti pe care pur si simplu trebuie sa le cititi.

Asadar, inchei prin a va recomanda cu caldura blogul. Si in plus, daca va place ce cititi si vreti sa contribuiti la randul vostru in Biblioteca Prafuita/Revista Prafuita, nu trebuie decat sa va inscrieti. (Gasiti detalii aici.)

Ne vedem in Biblioteca Prafuita!

6 comentarii:

  1. intr-adevar, nici mie nu-mi place sa citesc carti on line...prefer sa intorc paginile, si sa citesc undeva intr-un loc comod, nu pe scaun..dar site-ul este interesant, l-am cercetat si eu

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiam deja de acest blog. Mi se pare foarte folositor. Si eu il recomand cu drag!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu citesc multe carti electronice.Asa ca un spatiu de unde pot lua alte carti electronice ma incanta

    RăspundețiȘtergere
  4. E un blog bun care are, intr-adevar, de toate!

    RăspundețiȘtergere
  5. HA! Să îmi fie rușine! Nu am văzut articolul ăsta până acuma! Și mă menționai așa frumos în el, și eu nimic, nici o mulțumire! Să îmi fie rușine!
    Așa că îți mulțumesc acum atât în numele meu, cât și în numele BP!

    RăspundețiȘtergere
  6. o sa intru si o sa citesc si eu niste articole sa vad daca ma atrage!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.