Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

luni, 21 mai 2012

Secretul lui Emily (Micutele Mincinoase si secretele lor #2)

Incepand de maine (22 mai) la toate chioscurile de presa puteti gasi impreuna cu revista Bravo cartea Secretul lui Emily, volumul 2 din seria Micutele Mincinoase si secretele lor.

Descriere:
"Poate că am dispărut în lanul de porumb, Em, dar nu am plecat nicăieri.

Trebuie să recunosc, m-a impresionat cât de mult a crescut micuţa noastră Emily. Să şantajeze un ofiţer de poliţie? Cine-ar fi crezut-o în stare de-aşa ceva? Dar întotdeauna a dovedit slăbiciune pentru prietenele ei. Dacă am învăţat ceva, atunci acesta este faptul că, dacă vrei să ajungi la inima lui Emily, cheia este prietena ei cea mai bună, pe care a iubit-o şi a pierdut-o. Dacă Emily ar crede că există o şansă cât de mică pentru ca draga ei Ali să se întoarcă, ar merge până la capătul lumii ca s-o găsească.

E o slăbiciune care naşte nenumărate posibilităţi. Aş putea s-o fac Emily să încalce legea pentru mine. Aş putea s-o fac să-i acuze pe oameni de tot felul de lucruri, toate în numele lui Alison. Iar când voi trece la fapte, va fi atât de uşor s-o atrag în cursă! Îmi vor trebui doar câteva cuvinte simple… şi un sărut. Nu pot decât să sper că şi celelalte fete se vor lăsa la fel de uşor manipulate ca ea…"

5 comentarii:

  1. din pacate nu am cumparat seria...desi mi-ar fi placut...s-au dus banii pe spulbera-ma si alte carticele de povesti

    RăspundețiȘtergere
  2. In sfarsit le-am cumparat. Acum trebuie doar sa imi fac timp sa le si citesc:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Micutele Mincinoaseeee!!! >:D<
    Ah, deabia astept sa le citesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. am citit pana acum doar volumul 1 din serie..dar mi-a placut…e ciudat sa le privesti pe fete ca pe personaje individuale, cum sunt in aceste carti…

    RăspundețiȘtergere
  5. am inteles ca in serialul realizat dupa aceste carti pretty little liars joaca sotia din realitate a interpretului stefan salvatore

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.