Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

miercuri, 2 mai 2012

Secretul Hannei (Micutele Mincinoase si secretele lor #1)

Pentru fanii seriei Micutele Mincinoase, edtitura Leda in parteneriat cu revista Bravo lanseaza seria Micutele Mincinoase si secretele lor. Este vorba despre 4 carti (Secretul Hannei, Secretul lui Emily, Secretul Ariei si Secretul lui Spencer) a caror actiune are loc intre volumele 4 si 5 (adica intre Incredibil si Imoral) si dezvaluie minciunile legate de anumite din timpul vacantei de iarna, intamplari tinute ascunse pana acum.


Conform adminului de pe blogul Leda, cartile pot fi citite si de cei nefamiliarizati cu seria. Asta si faptul ca vor fi publicate in editie de buzunar alaturi de revista Bravo ma face sa cred ca inc urand, numarul de fani ai seriei va spori substantial.

Daca v-am captata atentia, atunci aflati ca prima dintre cele 4 carti, Secretul Hannei, va fi pusa in vanzare martea viitoare (8 mai) si va costa 10,99 RON. Mai jos aveti o scurta descriere, iar pe blogul Leda puteti gasi si un scurt fragment din carte.

Descriere:
"În Rosewood, Pennsylvania, e vacanţă.Toată lumea se relaxează, dar mai ales Hanna, Emily, Aria şi Spencer. Ucigaşul lui Alison este la închisoare, iar A. a murit. Şi totuşi… în oraş a apărut o nouă ameninţare.
Eu! Sunt noua A. şi stau la pândă.
Regula numărul unu: să-ţi cunoşti prada! Aşa că sunt cu ochii zi şi noapte pe Hanna, Emily, Aria şi Spencer. De regulă, în vacanţă se-ntâmplă multe lucruri ciudate şi totul rămâne secret. Dar… ia ghiciţi!Da, eu văd totul. Iar acum vă voi dezvălui toate secretele micuţelor mincinoase.

Să-ncepem cu Hanna… Prietenul ei loial, Lucas, pleacă în vacanţă împreună cu familia. Rămasă singură, Hanna merge pe furiş la fitness, încearcă să-şi facă o nouă prietenă şi visează la o întâlnire personală cu antrenorul ei. Ce se întâmplă în cele din urmă cu toate acestea? Deşi Hanna se străduieşte să ţină secret, eu am aflat şi vă spun şi vouă…"

Spor la citit! :)

4 comentarii:

  1. mi-a placut ce am citit pana acum din serie...din pacate pe aceasta n-am cumparat-o, dar sigur vor mai fi ocazii

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu m-am apucat sa le citesc inca , dar toate la timpul lor. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Copertile sunt superbe! Iti lasa loc de imaginat cum arata fetele fetelor respective!

    RăspundețiȘtergere
  4. mie mi se par un gen de carti din categoria chic-list

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.