Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

luni, 21 mai 2012

Ce e nou?

Hey dragilor, Andruska here. Stiu ca a trecut ENORM de mult timp de cand nu am mai intrat, insa tot nu am Internet si pe langa asta am si examene & stuff.

Ce vroiam sa subliniez prin aceasta postare este ca-i multumesc colegei-prietenei-surorii mele de suflet Ghanda pentru ca nu a lasat blogul in paragina. Si....sa va intreb care este ultima sau care sunt ultimele carti achizitionate de voi? Sa zicem ca este un sondaj de opinie, care se va incheia cu o surpriza, eu zic ca destul de placuta.

6 comentarii:

  1. Nu trebuie sa-mi multumesti :). De cand am inceput sa-ti tin locul, am descoperit ca imi place destul de mult sa scriu despre ce citesc si sa aflu&impartasesc ce mai e nou prin piata literara adresata adolescentilor... asa ca pana la urma o fac de placere.

    Serios, am ajuns sa consider blogul ca fiind "al nostru", asa ca n-as fi putut sa-l las "in paragina". Deci relax si multa multa bafta la examene >:D<.

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari amandoura ca a-ti facut echipa buna...

    RăspundețiȘtergere
  3. si ultima carte cumparata:Sovaire..e in precomanda..si spulbera-m a, care mi-a placut muuult

    RăspundețiȘtergere
  4. Bafta la examene! Si felicitari pentru blog :*
    Ultima carte: Fantomele ne stiu toate secretele :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ah, ultima carte achizitionata e Fantomele ne stiu toate secretele! Dar trebuie sa imi vina doua colete, unul cu Cele 13 motive si Experimentul Angel, si altul cu Limitele Spiritului! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. ultimele carti achizitionate sunt anna cu ochii verzi vol 1,2 de sveva casati modignani, sezonul otravit de tasha alexander, mary poppins, ferma animalelor de george orwell

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.