Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

miercuri, 11 aprilie 2012

Editii de chiosc de la Leda

Pe 10 si 24 aprilie, Leda in parteneriat cu revista Bravo ne ofera cate un titlu al autoare Kate Brian.


Descriere Clubul V (10 aprilie):
"Când Victoria Treemont, cea mai respectată locuitoare din Ardsmore, Pennsylvania, moare, lasă în urmă o bursă de 160 000 de dolari care urmează să zguduie mica lume a elevilor liceului din oraş. Căci cerinţa cea mai importantă este ca acela care o va obţine să fie „un exemplu de puritate a sufletului şi a trupului”. Iar toată lumea pare să fie de acord că asta nu poate însemna decât un singur lucru: că elevul/eleva care primeşte bursa trebuie să-şi dovedească fidelitatea faţă de marea „V”.
Într-un efort de a-şi proclama „puritatea” în faţa întregii şcoli, Mandy înfiinţează Clubul Virginităţii. Prietenele ei sunt de acord că un club social este o idee grozavă, dar să fie de acord şi cu păstrarea marii „V” până la absolvire pare să fie o cu totul altă problemă. Pentru că fiecare ascunde câte un secret. Ceva important!
Iar secretele lor le-ar putea costa mult mai mult decât o simplă bursă…"

Descriere Iubitul Virtual (24 aprilie):
"Adevăraţii prieteni sunt alături la bine şi la rău. Dar mai ales la rău!
Ca urmare, când Lane şi Vivi văd că Isabelle suferă cumplit după ce Shawn, iubitul acesteia din urmă, o părăseşte cu doar o lună înainte de balul de absolvire, sunt gata să facă orice pentru ca prietena lor să-l uite şi să fie din nou fericită.
Ideea genială apare! Din câteva mişcări pe tastatura calculatorului, fetele creează pe MySpace pagina lui „Brandon”, băiatul perfect care s-o salveze pe Isabelle. Ce păcat că e doar virtual! Dar fetele au şi la asta o soluţie: îl atrag în planul lor pe Jonathan, un băiat incredibil de sexy de la alt liceu, care să joace rolul lui Brandon. Însă când Vivi se îndrăgosteşte de Jonathan, iar Shawn face tot posibilul să reia relaţia cu Isabelle, întregul complot pare a se nărui…
Finalul vă rezervă însă cea mai neaşteptată surpriză!"

5 comentarii:

  1. Iar carti pentru fete! Vreau sa distribuie din nou carti fantasy! :((

    RăspundețiȘtergere
  2. Am citit cartile . Sunt dragute ,dar nimic extraordinar.

    RăspundețiȘtergere
  3. le-am luat, le-am citit..iubitul virtual mi s-a parut mai buna

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-am luat cele 2 carti , si pot spune cu mana pe inima ca mi-au placut cu adevarat . Stiu ca unii le-au criticat ca sunt prea copilaresti , dar mie nu-mi pasa . Chiar mi-au placut :) Si imi mai doresc astfel de carti :)

    RăspundețiȘtergere
  5. seriile de carti cu liceeni le aseaman mereu cu seria Gossip Girl

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.