Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

sâmbătă, 11 februarie 2012

Recomandari pentru Valentine's Day

Pentru ca sarbatoarea americana a ajuns sa fie respectata si pe la noi, dar si pentru ca in curand se apropie si Valentine's Day-ul mioritic (Dragobetele), cei de la Nemira s-au gandit sa ii ajute pe cei aflati in dilema cu cateva recomandari de carti.

Personal, nu pot sa nu fiu de acord cu oferirea unui volum ca 2001: Odiseea Spatiala, mai ales insotit de o declaratie bine-gandita (ceva de genul: "Am vrut sa-ti aduc Luna de pe cer, insa tot ce pot face e sa-ti ofer o calatorie pana acolo"), dar toate cele 9 sugestii sunt minunate. Asadar, pentru cei care au nevoie de inspiratie, va invit sa cititi articolul (click aici sau pe imagine)

4 comentarii:

  1. Multumesc! Atata timp cat nu voi avea pereche, voi sta in casa citind, probabil, una dintre aceste carti. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Vă invităm să sprijiniți un proiect literar online aflat la început. Un forum cafenea literară, unde putem discuta probleme legate de literartură și creative writing. Adresa noastra este http://creativewriting.hitforum.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. De Valentine's Day eu am cam stat acasica si am citit :d

    RăspundețiȘtergere
  4. de Valentine's Day nu vreau sa citesc nimic, fiindca imi petrec intreaga zi cu iubitul meu! dar cartile romantice sunt bune in orice perioada a anului mai ales ca eu sunt o amatoare a acestui gen

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.