Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

miercuri, 15 februarie 2012

Nascuta la miezul noptii (Shadow Falls #1)

"Kylie Galen e o adolescentă ca oricare alta – are probleme cu părinţii, nu face parte din grupul fetelor populare din liceu, iar iubitul a părăsit-o pe nepusă masă.

De parcă viaţa nu i s-ar fi părut suficient de complicată, este urmărită pretutindeni de un bărbat pe care doar ea se pare că-l poate vedea.

Într-o seară, Kylie ia parte la o petrecere unde lucrurile nu decurg deloc cum ar trebui, iar asta îi va schimba viaţa pentru totdeauna.

Mama ei o trimite la Shadow Falls – o tabără pentru adolescenţi cu probleme. Însă la doar câteva ore după sosire, devine evident că toţi colegii ei au mai mult decât nişte simple „probleme”. Aici, în Shadow Falls, vampirii, vârcolacii, metamorfii, vrăjitoarele şi zânele se antrenează umăr la umăr – învaţă să-şi stăpânească puterile, să-şi controleze magia şi să trăiască în lumea normală.

Kylie nu a simţit niciodată că aparţine acelei lumi, dar, cu siguranţă, locul ei nu este nici aici, alături de o grămadă de ciudaţi paranormali. Sau este oare? Aceştia insistă că face parte dintre ei şi că a fost adusă în tabără dintr-un motiv anume.

De parcă viaţa ei n-ar fi şi aşa suficient de complicată, intră în scenă Derek şi Lucas. Derek vine din neamul zânelor şi este hotărât să devină iubitul lui Kylie, iar Lucas este un vârcolac teribil de arătos, de care Kylie e îndreptăţită să se teamă. Derek şi Lucas sunt cât se poate de diferiţi, însă amândoi au o puternică influenţă asupra ei.

Cine îi va câştiga oare inima? Şi pentru cât timp?
Deşi Kylie nu este sigură pe mai nimic, un lucru devine dureros de clar – locul ei e în Shadow Falls…"


Citind descrierea, imi pare un fel de combinatie intre Nu plange sub clar de luna (din cauza chestiei cu tabara de reeducare), orice carte cu o scoala de supranaturali (alegeti una, care o fi) si Fortele Raului Absolut (din cauza povestii de iubire: doi tipi, dintre care unul un varcolac. Doar pentru ca varcolacul nu se numeste Derek nu inseamna ca n-o sa ramana cu varcolacul - fac pariu de acum.) Asadar, daca v-au placut seriile pe care le-am mentionat, sunt sigura ca si Shadow Falls va ocupa curand un loc de onoare in biblioteca voastra.

2 comentarii:

  1. Dupa cum am mai zis inca nu am terminat de citit cartea. Sper doar sa fie la inaltimea asteptarilor mele :)

    RăspundețiȘtergere
  2. observ ca in prezent se vand foarte bine cartile cu vampiri, varcolaci, etc

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.