Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

vineri, 20 ianuarie 2012

Taine de Sucub (Georgina Kincaid #5)

Si iata ca in curand, cu totii veti putea citi volumul 5 (si penultimul) al seriei Georgina Kincaid. Veti avea parte de 384 de pagini la pretul de 39,90 lei. Cei care il precomanda vor beneficia de 25% reducere si de transport gratuit. Imediat ce link-ul pentru precomanda va fi disponibil, il veti gasi aici :)

O mica descriere a cartii:

"Georgina Kincaid se întoarce – la fel de spirituală, amuzantă, şi întotdeauna acolo unde există acţiune. Din nou o love story (cea veche?) şi tot soiul de răsuciri ciudate ale firului poveştii, la care se adaugă aceleaşi personaje secundare minunate – complicate uneori, ilare alteori, dar întotdeauna nişte adăugiri perfecte la fiecare întâmplare.
În cea de-a cincea aventură urbană efervescentă a Georginei, o entitate ameninţătoare o urmăreşte, invadându-i gândurile atunci când ea se simte deprimată şi aproape împingând-o la sinucidere. Nimeni nu ştie ce este acest „cântec de sirenă” – nici şeful ei, arhidemonul Jerome, şi nici prietenul ei Carter, îngerul. Evident, situaţia nu e deloc plăcută, mai ales când se suprapune cu apropierea nunţii lui Seth cu Maddie – unde Georgina va fi domnişoară de onoare! În final, entitatea o va salva de tristeţea ei (de fapt, o va răpi), iar Georgina va fi obligată să treacă prin toate chinurile iadului – la propriu! – retrăind momente din trecutul său de muritoare, dar şi de nemuritoare, pentru ca entitatea să se hrănească din energia ei. Dar sunt oare toate aceste amintiri adevărate? Captivante şi în acelaşi timp emoţionante, ele ne arată cum a devenit Georgina ceea ce este ea azi, o răsfăţată a iadului, dar plină de compasiune şi înţelegere. Sfârşitul – evident, plin de suspans, născând o mulţime de întrebări, deschizând tot soiul de posibilităţi – rămâne să îl afle cititorii…"

5 comentarii:

  1. Gheorghiev Alexandra21 ianuarie 2012 la 22:19

    superba georgina,absolut superba:X

    RăspundețiȘtergere
  2. autoarea academia vampirilor? am inteles ca e o serie nereusita aceasta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am citit seria Georgina Kincaid, insa m-am apucat de Academia Vampirilor. Primele 3 volume sunt ok, 4 e dezastruos, dar 5-ul incepe bine :). Deci mie imi place.
      Gasesti recenziile mele pentru primele 4 volume pe pagina de recenzii a blogului [link]

      Ștergere
    2. Si eu am citit academia vampirilor si e ok dar nu e o serie senzationala

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.