Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Stingerea (Vampirii din Morganville #7)

Dupa 6 vine 7. Mai exact, volumul 7 din Vampirii din Morganville. Cartea va fi disponibila curand la Leda, dar pana atunci, un mic rezumat:

"Ai putea crede că acum, când maleficul Bishop nu-i mai terorizează pe locuitori cu prezenţa lui, viaţa tuturor a reintrat pe făgaşul normal, iar oamenii şi vampirii trăiesc în armonie. Dar uite că nu-i chiar aşa! E adevărat că morţii-vii au făcut unele concesii, dar asta nu înseamnă că toată lumea e fericită.

În grupul celor patru prieteni – Claire, Shane, Eve şi Michael – apare o intrusă, Kim, care tulbură rău de tot apele. Iar când în conflictele create sunt implicate şi creaturile nopţii, este clar că trebuie să ne aşteptăm la lucruri nu tocmai plăcute… Trebuie să descoperiţi singuri ce se întâmplă. O să aveţi parte de multă acţiune, fantezie, suspans, dar şi umor şi romantism! Reţeta perfectă pentru o carte aşa cum vă doriţi!"

Un comentariu:

  1. Pot sa spun insa, ca imi place foarte mutl coperta! anunta cartea ca un thriller de succes! imi plac bad girls pe coperta!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.