Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

joi, 29 decembrie 2011

Sondaj de opinie

Zilele astea ma uitam pe site-ul Nemira si chiar nu stiu ce carti as putea sa mai aleg pentrru voi, asadar ce ati spune daca ati arunca un ochi pe acolo si in cadrul acestei postari mi-ati face unele sugestii de premii pentru urmatoarele concursuri. Ar fi interesant sa avem unele "dezbateri" pe tema preferintelor voastre. Pentru a intra direct pe site-ul Editurii, dati click AICI.

11 comentarii:

  1. mmm iti pot recomanda eu cateva carti/serii
    prima serie ar fi Cantec de gheata si foc....e absolut superba seria , stiu asta pentru ca am primul volum....jocurie foamei alta serie superba....nici moarta, nici maritata/ nici moarta,nici angajata 2 volume super amuzante, chiar merita citite......eu sunt numarul 4 .....

    RăspundețiȘtergere
  2. pai, mie imi place Jocurile Foamei si Cantec de gheata si foc si Ucenicul Vrajitor cred ca e dragut

    RăspundețiȘtergere
  3. Jocurile Foamei mi le-as dori si eu sau carti din colectia Stephen King, desi imi pare foarte rau ca nu au reinnoit stocul...nu se stie nimic despre o eventuala reinnore a stocului?

    RăspundețiȘtergere
  4. intradevar Jocurile foamei imi atrag cel mai mult atentia:D..dar mi se par interesante si Libraria Iubirii;Nici moarta, nici angajata;Suspiciuni si O papusa sau alta..:)

    RăspundețiȘtergere
  5. am uitat de Razboinicul Viching.....am auzit ca e super cartea

    RăspundețiȘtergere
  6. Am revenit >:) sii ia sa-mi zic si eu parerea,nu;;)? Da..Jocurile Foamei ,ar fi inca o idee frumoasa.Ce mai mi-ar place?Am vazut ca toate blogurile aleg numai carti fantasy aproape..asa ca daca puteti si ati vrea sa va uitati si in categoria Glossy Books...Seria GG cred ca ar atrage multa lume si celelalte cred ca sunt la fel de atragatoare.Astea ar fi dorintele mele:d
    In materie de concursuri :-? ? Concursuri tip tragere la sorti,activitate,concurs fulger,unul de creatie in care fiecare sa faca ce vrea pe o anumita tema..adica ce vrea in sensul ,poezie/compunere/video/poza :d .

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, si Gossip Girl ar merge...fantasy ei nu au cine stie ce...

    RăspundețiȘtergere
  8. Gheorghiev Alexandra5 ianuarie 2012 la 13:59

    da,gossip girl si jocurile foamei:x

    RăspundețiȘtergere
  9. Pai, ..., cartile lui Stpehen King, Jocurile Foamei de Suzanne Collins, Temeraire de Naomi Novik ... carti fantasy si horror! :D

    RăspundețiȘtergere
  10. da si cartile scrise de Stpehen King..ar fi niste premi frumoase:D..mai ales ca le ador :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Gheorghiev Alexandra7 ianuarie 2012 la 20:55

    da:X...stephen king:x

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.