Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

joi, 6 octombrie 2011

Important

Dragilor, asa cum sper ca ati observat, Simona, proprietara blogului Simona's Blog, ma ajuta enorm cu blogul meu pentru a ajunge la zi cu informatiile. Dar asta nu inseamna ca i-am cedat blogul, ci din contra, eu la facultate nu am acces oricand la Internet, iar ea s-a oferit voluntar, motiv pentru care vreau sa-i multumesc din suflet.

Un alt anunt pe care as vrea sail fac este acela prin care imi cer scuze fata de George, castigatorul concursului anterior, pentru ca am intarziat cu premiul, insa am plecat in graba de acasa si nu am avut timp sa trec pe la posta, insa te asigur ca pachetul va ajunge la destinatie.

De asemenea as vrea sa felicit noile parteneriate realizate intre Editura LEDA si bloguri. Felicitari tuturor bloggerilor pentru pasiunea de a citi si efortul depus. Continuati sa luptati pentru visele voastre!

Ce as vrea sa mai subliniez in aceasta postare?
Blogul va avea un nou design, curand sper, si de asemenea sper ca o sa va placa. Designul il voi realiza in parteneriat cu blogul Fancy Reads motiv pentru care as vrea sa-i multumesc lui Oniks. Deci multumesc mult tuturor celor care ma sustin si ma suporta.

2 comentarii:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.