Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Oferte  (click pe imagini pentru detalii)
Oferta Nemira
Oferta libris.ro

marți, 27 septembrie 2011

Eve de Anna Carey la Editura Leda

Unde să te ascunzi când nicăieri nu eşti în siguranţă?

La şaisprezece ani după ce un virus mortal a ucis cea mai mare parte din populaţia pământului, lumea este un loc plin de pericole. Eve, protagonista în vârstă de optsprezece ani a romanului, nu s-a aventurat niciodată dincolo de curtea bine păzită a şcolii, unde – alături de alte două sute de fete orfane – i s-a promis o pregătire care să-i asigure un viitor strălucit în Noua Americă, fie ca profesoară, fie ca artistă. Dar în noaptea de dinaintea absolvirii, Eve află adevărul şocant despre realul scop al şcolii unde este elevă – şi soarta cumplită care o aşteaptă.

Părăsind singurul cămin pe care l-a cunoscut vreodată, Eve pleacă într-o călătorie lungă şi primejdioasă în căutarea unui loc unde să poată supravieţui. Pe drum, ea o întâlneşte pe Arden, fosta ei rivală din şcoală, şi pe Caleb, un băiat rebel care trăieşte în sălbăticie. Ţinută la distanţă de bărbaţi întreaga sa viaţă, Eve a fost deprinsă să se teamă de aceştia, dar Caleb îi câştigă treptat încrederea… şi inima. Acesta promite să o protejeze, dar când soldaţii încep să îi vâneze, Eve trebuie să aleagă între dragostea adevărată şi propria-i viaţă.

7 comentarii:

 1. Inca o carte oferita de cei de la leda<3

  RăspundețiȘtergere
 2. Gheorghiev Alexandra5 ianuarie 2012, 21:05

  eve:x,o noua poveste dragoste:X,<3

  RăspundețiȘtergere
 3. si mie mi-a placut..si abia astept vol 2..sunt curioasa ce coperta vor alege:-?

  RăspundețiȘtergere
 4. Mai avem mult de asteptat pana la volumul 2 si ne-a lasat in suspans.

  RăspundețiȘtergere
 5. Orice coperta ar alege, cred ca va fi potrivita...ca si aceasta de altfel.

  RăspundețiȘtergere
 6. Superba e cartea! As vrea sa o citesc si eu!
  Deabia astept volumul 2. :p Deabia astept ce coperta o sa puna volumului 2! Mi-ar fi placut sa o lanseze simultan cu editia americana, asa cum s-a intamplat cu prima carte!

  RăspundețiȘtergere