Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

miercuri, 17 august 2011

Surprizele Leda de miercuri

Dupa cum ne-au obsinuit, cei de la LEDA ne ofera in fiecare miercuri cateva vesti, pentru ca cititorii lor sa feie la curent cu planurile editurii.
Anunturile celei de-a 5-a "editii" a acestor "Surprize de miercuri":

1) Campanii promotionale:
Sunt în derulare cele trei campanii promoţionale: SF/thriller LEDA pe site-ul editurii, cu 50% reducere pentru toate titlurile din ofertă, urban fantasy pe Elefant.ro, cu reduceri de peste 30%, şi paranormal romance&urban fantasy la CORA. Cu accent pe ultima, fiindcă mai durează doar până la sfârşitul weekendului viitor, adică până pe 22 august. Preţul pentru cele 26 de titluri incluse în promoţie este excepţional: 25,99 lei pe volum.

2) Aparitii
Sunt doua vesti: una buna si una proasta:
Cea bună este confirmarea apariţiei primului volum din seria SWOON de Nina Malkin în luna septembrie.
Cea proastă este că se amână publicarea seriei MEREDITH GENTRY de Laurell K. Hamilton, al cărei prim volum era anunţat pentru aceeaşi lună septembrie. Traducerea merge mai greu, lucru oarecum de aşteptat, având în vedere stilul autoarei. Va voi tine la curent cu noile date de aparitie, o data ce le aflu :)

3) Serii noi
GALLAGHER GIRLS/FETELE GALLAGHER
Academia Gallagher pentru Fete Excepţionale este o şcoală de fete destul de obişnuită ─ asta dacă la fiecare şcoală se predau la orele de sport arte marţiale pentru avansaţi, la cele de ştiinţă ultimele noutăţi în privinţa războaielor chimice, iar elevele primesc credite suplimentare pentru spargerea codurilor CIA în cadrul orelor de informatică. Aşadar, adevărul e că Academia Gallagher, oricât ar susţine ea că e o şcoală pentru genii, e de fapt o şcoală pentru spioni.

Eroina seriei, Cammie Morgan, e o Fată Gallagher la a doua generaţie, şi deja în clasa a zecea vorbeşte fluent paisprezece limbi şi e capabilă să omoare un om în şapte feluri diferite (trei dintre care implică nişte spaghete nefierte). Dar singurul lucru pentru care Academia Gallagher nu a pregătit-o este ce să facă atunci când se îndrăgosteşte de un băiat obişnuit care crede că şi ea este o fată obişnuită. Desigur, îi poate monta un microfon în telefon, poate pătrunde în computerul lui, şi poate să-l urmărească printr-un mall fără ca el să-şi dea seama, dar poate ea să aibă o relaţie normală cu un băiat normal care nu trebuie să afle niciodată adevărul despre ea? Cammie poate să fie un spion de elită în pregătire, dar în clasa a zecea se află în faţa celei mai periculoase misiuni: se îndrăgosteşte.

New York Times bestseller, seria Fetele Gallagher este un thriller romantic, plin de aventuri, suspans şi, nu în ultimul rând, umor, semnalat încă din start, prin titlurile volumelor. Pe parcursul celor patru cărţi apărute până acum, Cammie şi prietenele ei trebuie să spargă coduri de computer, să spioneze, să fure şi să mintă în căutarea adevărului, se îndrăgostesc etc. În vreme ce caută răspunsuri, îşi dau seama că poate cheia viitorului lor se află ascunsă adânc în trecut.

Iata copertile seriei originale, pe care Leda spera sa le achizitioneze pentru editia in limba romana:

Vol. 1. I’d Tell You I Love You, But Then I’d Have to Kill You
Vol. 2. Cross My Heart and Hope to Spy
Vol. 3. Don’t Judge a Girl by Her Cover
Vol. 4. Only the Good Spy Young
Vol. 5. Out of Sight, Out of Time (apariţie în 2012)

10 comentarii:

  1. Leda ne face din ce in ce mai multe surprize. Imi place foarte mult descrierea seriei Fetele Gallagher si ma bucur ca vom avea ocazia sa o citim.

    RăspundețiȘtergere
  2. ador titlurile volumelor..ma fac sa citesc cartile:X..mai ales primua:X

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac copertile volumelor...pare o serie mai diferita.

    RăspundețiȘtergere
  4. Gheorghiev Alexandra6 ianuarie 2012 la 21:50

    ledaaaa:X...the best editure,sau cum se zice in engleza:x

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumoase surprize! De, ca la LEDA!

    RăspundețiȘtergere
  6. "the best editure,sau cum se zice in engleza:x" =))) e "best publishing"! :D :))

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.