Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

sâmbătă, 13 august 2011

Legend of the Seeker

Legenda cautatorului (Legend of the Seeker) este un captivant serial TV bazat pe seria de romane The Sword of Truth a celebrului scriitor Terry Goodkind.

Personajul principal,Richard Cypher,traieste intr-o libertate totala,intr-o lume lipsita de magie si vraji,alaturi de tatal sau adoptiv si fratele Michael. Viata sa ia o intorsatura radicala cand o profetie ingropata timp de mii de ani iese la iveala,rascolind vietile celor atinsi de ea. El descopera ca are un destin de urmat si soarta lumii depinde de el.

Celebrul cautator este insotit in aventurile sale de Kahlan Amnell,Mama Marturisitoare,ce are menirea de a-l apara cu pretul vietii sale si de Zeddicus Zu'l Zorander,alias Zedd,Vrajitor de Prim Ordin. Acestia lupta in primul sezon impotriva maleficului Darken Rahl ce doreste cu orice pret stapanirea lumii prin magia Ordenului.

Aceasta poveste plina de magie,dragoste,suspans continua.In cel de-al doilea sezon,Richard,Kahlan,Zedd si Cara lupta impotriva Paznicului,ce distruge lumea celor vii printr-o ruptura creata intre lumea noastra si cea a mortilor.

Sezonul 3 vine cu multe alte surprize in curand. Pana atunci puteti urmari serialul pe Scifi sau ProTv. Vizionare placuta!

14 comentarii:

  1. Am prins cateva episoade din serialul asta pe PROTV, dar nu stiu pe la ce ora il difuzeaza, cu alte cuvinte, nu prea stiu cand sa-l urmaresc. :-<

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe SciFi se difuzeaza in fiecare duminica in jurul orei 22:45.Episodul respectiv se da in reluare de 2-3 ori in saptamana urmatoare.A ajuns la sezonul al-2-lea,dar tu il poti urmari online de la inceput;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place serialul. Eu de cele mai multe ori urmaresc episoadele la tv si in caz ca le-am ratat le caut sa le vad online. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Serialul e intr-adevar reusit, eu am vazut pe PRO TV cateva episoade (momentan nu il mai difuzeaza), insa acolo "Confessor" e tradus Preoteasa. Mai inexact, dar totusi mai estetic decat Marturisitoare, parerea mea.

    Stiam ca e facut dupa niste carti, are cineva idee daca s-au tradus si in Romania (si daca da, la ce editura)?

    RăspundețiȘtergere
  5. Este un serial superb...Eu il urmaresc pe pro tv..Foarte frumos blogul acesta.Bravo fetelor!

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Destul de frumos.Am vazut cateva episoade pe PROtv

    RăspundețiȘtergere
  8. si eu am vazut vreo 4 ep pe ProtTv..:-?..pare interesant..poate incep sa-l urmarsc:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Am vazut cateva episoade la Tv, pare un serial bun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Gheorghiev Alexandra6 ianuarie 2012 la 21:54

    pare interesant titlul si serialul:X

    RăspundețiȘtergere
  11. Superb! Cred ca incep si eu sa il urmaresc! =)) De la sfarsit incolo! :)) Daca nu s-a terminat cumva! :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Maria, am vazut serialul de doua ori si pot spune ca este unul din putinele de care m-am indragostit cu adevarat. Din pacate nu iti impartasesc certitudinea unui nou sezon, acesta ramand inca nesigur. Daca posezi alte informatii in legatura cu el, te rog spune-ne. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  13. Doar două sezoane a avut serialul, fiind anulat, după părerea mea, în culmea gloriei.
    Seria de cărți din care a fost inspirat nu este tradusă în limba română, dar în engleză se pot găsi toate volumele în librăria online britanică bookdepository.co.uk. De asemenea am văzut câteva volume ale seriei și pe elefant.ro

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.