Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

miercuri, 10 august 2011

Editura Leda – campanii promoţionale, apariţii, serii noi

I. CAMPANII PROMOŢIONALE ÎN DIVERSE REŢELE DE DISTRIBUŢIE:
1. Din data de 8 august aveţi, până la sfârşitul lunii, o nouă promoţie, chiar pe site-ul editurii, pentru titluri SF/Thriller LEDA. Linkul promoţiei, cu titlurile pe care le puteţi cumpăra, este următorul: link.
2. De pe data de 9 august până pe 22 august se derulează, aşa cum v-am anunţat miercurea trecută, promoţia de urban fantasy la magazinele CORA. Este menţionată şi în catalogul lor, la pagina 17, în colţul din dreapta sus (preţul pe exemplar este chiar mai mic decât cel anuntat de noi saptamana trecuta) link.
3. Şi nu uitaţi de promoţia fantasy de pe Elefant.ro, valabilă până pe 31 august:link.

II. APARIŢII
Volumul al treilea din seria Micuţele mincinoase, intitulat Perfect, va apărea pe 16 august aşa că cei care nu l-au precomandat încă pot profita de zilele rămase până la apariţie şi-l pot achiziţiona cu reducere de 25%.

A, uitam să vă spun! Până la urmă, cei de la Bravo au acceptat să distribuie VAMPIRII SUDULUI în ediţie de chioşc împreună cu revista. De fapt, cu revistele (BRAVO şi BRAVO GIRL), ca să poată susţine un ritm săptămânal. Vor începe în septembrie, pe 27 mai exact, cu primul volum, Morţi până la apus, si vor continua cu încă trei. Deci contractul e deocamdată pe 4 titluri. După ce vor vedea cum merg vânzările, vor lua o decizie cu privire la prelungirea contractului pentru restul volumelor.

III. SERII NOI
După cum mulţi dintre voi aţi aflat deja, trilogia PARANORMALCY a autoarei Kiersten White este acum în portofoliul Corint Junior, şi va fi publicată începând din această toamnă pe imprintul CORINTeens.
Trebuie să vă menţionez că am fost foarte plăcut impresionat de entuziasmul cu care autoarea a anunţat deal-ul cu noi pe propriul blog: http://kierstenwrites.blogspot.com/2011/08/bine-bine.html şi îi mulţumesc Sabinei pentru semnalarea acestui lucru!

Primul volum al trilogiei, Paranormalcy, a apărut în Statele Unite în august 2010, al doilea, Supernaturally, în iulie 2011, iar al treilea, Endlessly, va apărea în 2012. Vom încerca şi la această serie să păstrăm coperţile originale, care mi se par foarte frumoase. Le anexez pentru cei care nu le ştiu.

Personajul principal se numeşte Evie. Este (cum altfel?) o adolescentă care îşi doreşte o viaţă normală, fără să aibă însă parte (spre deliciul vostru, al cititorilor) de aşa ceva. Vă prezint succint primul volum.

Evie a crezut dintotdeauna despre ea însăşi că este o adolescentă normală, deşi unele lucruri te-ar face să gândeşti contrariul: ea lucrează pentru Agenţia Internaţională de Siguranţă Paranormală, fostul ei iubit este silf, se îndrăgosteşte de un formă-schimbător şi este singura persoană care vede ce se află dincolo de farmecul creaturilor paranormale.

Dar ea este pe cale să-şi dea seama că este foarte posibil să se afle în centrul unei fabuloase profeţii întunecate care promite distrugerea tuturor creaturilor paranormale. Aşa că... adio normalitate!

11 comentarii:

  1. Ce bine ca cei de la Bravo au fost intr-un final de acord cu publicarea seriei Vampirii Sudului impreuna cu revista. Cu siguranta au facut fericiti multi cititori.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu prefer seria aparuta deja la editura! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. imi place foarte mult seria paranormalcy! deabia asteptam sa apara! acum abia astept sa o citesc! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Surpriza pregatita cu cei de la Bravo,m-a bucurat cel mai mult<3.

    RăspundețiȘtergere
  5. cat am asteptat Paranormal...zilele astea trebuie sa vina avizul:D..abia astept sa o citesc:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Gheorghiev Alexandra6 ianuarie 2012 la 22:05

    paranormal:X,iubesc editura leda:x

    RăspundețiȘtergere
  7. Uuuuuhhh ... Deabia astept continuarea la Paranaormal! As vrea sa le am pe toate si abia dupa aceea sa ma apuc sa le citesc pentru ca am auzit ca sunt extraordinare!

    RăspundețiȘtergere
  8. Iarasi mi-am adus aminte de True Blood pe care nu mi le-am luat cu BRAVO! Offf! :((

    RăspundețiȘtergere
  9. mie imi plac copertile de la seria vampirii sudului:)) ma amuza

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.