Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

sâmbătă, 16 iulie 2011

Ingerul Mecanic de Cassandra Clare

Tessa Gray, o adolescentă de şaisprezece ani, traversează oceanul pentru a-şi găsi fratele. Destinaţia ei este Anglia, în plină epocă victoriană, dar ceva terifiant o aşteaptă în Lumea de Jos a Londrei, unde vampiri, vrăjitori şi alte creaturi supranaturale bântuie străzile iluminate cu gaz.

Numai vânătorii de umbre, războinici hotărâţi să scape lumea de demoni, menţin cât de cât ordinea în acest haos. Răpită de misterioasele Surori Întunecate, membre ale unei organizaţii secrete numite clubul Pandemonium, Tessa află curând că ea însăşi face parte din Lumea de Jos şi că este posesoarea unui talent rar: puterea de a se transforma, după propria-i voinţă, într-o altă persoană. Însă Magistrul, o figură misterioasă care conduce clubul, nu se va da în lături de la nimic pentru a face ca puterea Tessei să-i aparţină.

Fără prieteni şi hăituită, Tessa se refugiază la vânătorii de umbre de la Institutul din Londra, care jură să-i găsească fratele dacă ea îşi va folosi puterea pentru a-i ajuta. Tessa descoperă că e fascinată, în aceeaşi măsură, de doi prieteni buni: James, a cărui frumuseţe fragilă ascunde un secret mortal, şi Will, cel cu ochi albaştri, ale cărui stări de spirit schimbătoare, alături de o ironie caustică îi ţin pe toţi la distanţă... pe toţi în afară de Tessa. Pe măsură ce căutarea lor îi atrage tot mai adânc în inima unei urzeli oculte care ameninţă să-i distrugă pe vânătorii de umbre, Tessa îşi dă seama că ar putea fi nevoită să aleagă între a-şi salva fratele şi a-şi ajuta noii prieteni să salveze lumea… şi că dragostea poate fi cea mai periculoasă magie. - Sursa

10 comentarii:

  1. Sunt atâtea descrieri palpitante în post-ul acesta, încât m-ai făcut pur și simplu să îl pun printre primele opțiuni pe lista mea de lecturi gigantică. Listă ce e făcută cu cărți de pe blog-ul tău :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu inca nu am citit Instrumente mortale. Din pacate. Dar nu prea am bani de precomanda asa ca... Mai astepta. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Pare draguta,insa cum nu am celelalalte volume,degeaba:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur ca a aparut si la noi...coperta este foarte reusita.

    RăspundețiȘtergere
  5. Gheorghiev Alexandra6 ianuarie 2012 la 22:48

    imi place medalionul si ma bucur ca a aparut si la noi:x

    RăspundețiȘtergere
  6. Deabia astept sa citesc si eu cartea! :* Pare superba!

    RăspundețiȘtergere
  7. Vreau si eu medalionul ala! Imi place la nebunie! LOVE!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar, am vazut ca exista bijuterii ca cele din serie...medalion, bratara, cercei...super!

    RăspundețiȘtergere
  9. wow medalionul ala si mie imi place

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.