Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

miercuri, 18 mai 2011

Vise de Sucub de Richelle Mead

Uneori, fetele sunt atât de ocupate că nici n-au timp să-şi tragă sufletul. Şi asta mai ales atunci când e vorba de Georgina Kincaid, un sucub care îşi poate schimba oricând înfăţişarea şi care îşi obţine energia seducând bărbaţii.

În primul rând, e relaţia ei cu Seth Mortensen, superbul scriitor de bestselleruri, o relaţie nesatisfăcătoare din mai multe puncte de vedere. Nu numai că cei doi nu pot face sex pentru că, luată de val, Georgina l-ar putea omorî (în general, un motiv de descurajare pentru majoritatea bărbaţilor!), dar, în ultima vreme, chiar şi să petreacă împreună ceva timp reprezintă o adevărată încercare. Seth este obsedat să îşi termine cel mai recent roman, în vreme ce Georgina tocmai a fost numită mentor pentru noul (şi surprinzător de nepriceputul) sucub apărut în oraş, un soi de păpuşă Barbie cu dimensiuni impresionate.

Apoi e vorba de meseria ei. Georgina, care tocmai a fost votată „Sucubul Anului”, are în ultima vreme probleme, căci ori de câte ori face rost de o nouă infuzie de energie, a doua zi de dimineaţă nu o mai are. Forţa vieţii nu-i mai pulsează prin trup şi se simte stoarsă de puteri – ceea ce n-ar fi aşa de grav dacă nu ar avea nevoie de această energie pentru a supravieţui. Cineva, sau ceva, o chinuieşte pe Georgina noaptea, prădând-o de energie şi inducându-i vise ciudate despre un viitor surprinzător. Georgina caută un răspuns la Dante, un medium care poate interpreta visele şi are legături cu iadul, dar farmecul lui şi felul în care flirtează cu ea nu reuşesc decât să o facă şi mai confuză – şi asta într-un moment în care relaţia ei cu Seth atinge un punct de criză.

Acum Georgina se confruntă cu o dublă provocare – să-şi ţină în frâu viaţa amoroasă scăpată de sub control şi să ducă o luptă strânsă cu un duşman capabil să facă ravagii printre oameni. Altfel, e posibil ca Georgina, şi întreaga lume a muritorilor, să nu mai poată dormi niciodată în pace… - Sursa

7 comentarii:

  1. pai ce pot sa spun.. din toate copertile de pana acum asta mi se pare cea mai frumoasa:X, iar cartea si subiectul te lasa fara respiratie. am citit primele doua volume si sunt incredibile. dupa ce s-a terminat Academia Vampirilor chiar aveam nevoie de inca o serie de genul asta:X:X pur si simplu o ador:X

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow WOW WOW... genială copertă, genială descriere, genială acțiunea din interiorul coperții... pff.. n-am cuvinte atât de mărețe sa pot vorbii despre această carte.

    RăspundețiȘtergere
  3. se pare ca anul acesta editurile au ceva de lucru.am vazut ca se publica multe serii la noi.este un lucru bun.imi palce cartea.

    RăspundețiȘtergere
  4. interesanta seria..nu de mult a aparut un serial cu o fata sucub..parca se numea Lost girl:-?

    RăspundețiȘtergere
  5. E cu demoni deci mie mi-a atras atentia...o am pe lista de lectura.

    RăspundețiȘtergere
  6. E pe lista de cumparatori! Ea si celelalte doua volume dinaintea ei! :))

    RăspundețiȘtergere
  7. nu imi place, am mai spus eu de ce, nu are rost sa ma repet, pur si simplu nu ma simt atrasa de aceasta serie

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.