Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

marți, 12 aprilie 2011

Sange Albastru de Melissa de la Cruz

SANGE ALBASTRU
Când corabia Mayflower a pornit spre Lumea Nouă în 1620, purta la bord un grup de femei şi bărbaţi care aveau să pună bazele primei colonii pe continentul proaspăt descoperit şi să construiască America.: Miles Standish; John Alden; Constance Hopkins. Dar unii dintre Pelerini nu aveau inimi tocmai curate, nu fugeau de persecuţii religioase. Într-adevăr, nu erau nici măcar fiinţe umane. Erau vampiri!

Vampirii s-au asimilat rapid în Lumea Nouă. Au câştigat puteri, averi şi influenţe uriaşe, devenind elita Noii Lumi – faimoşii “Sânge Albastru” ai societăţii americane. Ei au jurat că statutul lor de nemuritori va rămâne un secret păstrat cu sfinţenie. Şi au păstrat acest secret vreme de secole.

Dar acum, în high-life-ul fascinantului New York, frânturi de adevăr au început să iasă la iveală. Schuyler Van Alen este elevă la o şcoală particulară de elită. Brusc, când împlineşte cincisprezece ani, pe braţe începe să îi apară un ciudat mozaic de vene albastre. Pofte nestăpânite care o fac să jinduiască la carne crudă pun stăpânire pe ea şi tot mai des are flashbackuri cu scene ce vin din timpuri străvechi. Apoi o colegă de şcoală este descoperită moartă… un trup secătuit de sânge. Schuyler nu mai ştie ce să creadă. Legendele cu vampiri să fie oare adevărate…? - Sursa


BAL MASCAT
Schuyler van Alen doreste o explicatie legata de misterioasele morti care au avut loc in radurile tinerilor vampiri. impreuna cu Oliver, cel mai bun prieten al ei, Schuyler calatoreste in Italia cu speranta de a-l gasi pe singurul om care o poate ajuta,bunicul ei. Intre timp, la New York, pregatirile sunt in toi pentru Balul Celor Patru Sute, o petrecere exclusivista gazduita de cei mai bogati, puternici si neumani, o gala a celor cu sange albastru.

Dar adevaratele pericole apar la after party, un bal mascat organizat de sireata Mimi Force. O revelatie, ascunsa in spatele mastilor, va schimba cursul destinului unui tanar vampir pentru totdeauna. - Sursa

8 comentarii:

  1. Inca o carte scoasa fix în perioada asta a febrei vampirilor.
    Sper ca faima ei nu consta în perioada de timp în care a fost scoasa.^^

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, intr-adevar. Dar e draguta. Iar vampirii nu sunt asa cum sunt in alte carti xD E mai complicat si mult, mult mai atragator

    RăspundețiȘtergere
  3. dumnezeule si astea imi plac.. copertile sunt foaarte frumoase si reusite.. descrierea foarte interesanta... VREAU CONTINUTUL!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ahh..Ador seria .Mi-ar placea sa mi-o iau :X

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi plac copertile seriei...este apreciata, din cate am citit.

    RăspundețiȘtergere
  6. mi se pare o carte plina de eleganta si mistere...imi place:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Suna bine! Vampiri cu sange albastru! Yay! :x

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.